23 Ιανουαρίου 2018

Μειωμένη εγγραφή στο Euroanaesthesia 2018 για ειδικευόμενους

Μετά από αίτημα της Eλληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας στο συμβούλιο της NASC, το ΔΣ της ESA ομόφωνα συμφώνησε να ισχύσει για τους ειδικευόμενους στην Ελλάδα μειωμένη εγγραφή στο συνέδριο Euroanaesthesia,
2-4 Ιουνίου 2018 στην Κοπεγχάγη. Η έγγραφή για τους ειδικευόμενους από την Ελλάδα θα είναι €200.

Επίσης μέχρι τις 5 Φεβρουαριου 2018 μπορείτε να στέλνετε στην ESA αιτήσεις για τα 30 Trainee Travel Fellowships που δίνονται σε ειδικευόμενους από όλη την Ευρώπη και περιλαμβάνουν δωρεάν εγγραφή και έως 600€ ταξιδιωτικά έξοδα.

Παρακολουθείστε το site της ESA, καθώς σε λίγο καιρό ξεκινάνε οι αιτήσεις για το Young Teaching Recognition Award και αφορά νέους αναισθησιολόγους που ενδιαφέρονται για την εκπαίδευση.

Τέλος, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου μπορείτε να στείλετε αίτηση στο ESA Mentorship Programme που αφορά νέους ερευνητές. http://www.esahq.org/research/research-mentorship-programme/about-research-mentorship-programme/join-the-programme/​

Σας συμβουλεύουμε να επιδιώξετε κάποια/ες από τις ευκαιρίες που δίνει στους νέους Αναισθησιολόγους η ESA και να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες για εκπαίδευση και διασύνδεση που προσφέρονται.

Eπίσης υπενθυμίζουμε ότι παράλληλα με το συνέδριο Euroanaesthesia διεξάγεται το φροντιστήριο προετοιμασίας για το EDAIC part I Basic Sciences Anaethetics Course.
Περισσότερα στο: http://www.esahq.org/education/courses-in-anaesthesiology/basic-science 

Tα μέλη της ESA έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα ESA eLearning αν συνδεθούν στο myESA (https://myesa.esahq.org/Account/LogOn/). Εκεί μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σττις διαλέξεις από τα συνέδρια  Euroanaesthesia, Focus Meeting on Perioperative Medicine και τα περιοδικά EJA online, Current Opinion in Anesthesia, Current Opinion in Critical Care. 

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top