13 Φεβρουαρίου 2018

Ευκαιρίες στην εκπαίδευση

Το University College London και το Royal College of Anaesthetists (UK) θα ξεκινήσουν σύντομα το τρίτο MOOC (Massive Online Open Course) της Περιεγχειρητικής Ιατρικής εν δράσει (Perioperative Medicine in Action), μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία νωρίτερα φέτος.

Πρόκειται για ένα δωρεάν online course μαθήματων και μια μοναδική ευκαιρία πρόσβασης σε εκπαιδευτικό υλικό υψηλής ποιότητας που συνέταξαν οι πρωτοπόροι στην περιεγχειρητική ιατρική του Ηνωμένου Βασιλείου μετά από συνδιαμόρφωση βασικών θεμάτων με άλλους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης παγκοσμίως.

Το course ξεκινάει στις 23 Απριλίου 2018 και διατίθεται στα αγγλικά και τα ισπανικά.

Περισσότερες πληροφορίες: www.futurelearn.com/courses/perioperative-medicine

Άνοιξαν επίσης οι εγγραφές για τις υποτροφίες : WFSA Baxter Scholarships for Euroanaesthesia, 2nd – 4th June 2018, Copenhagen με καταληκτική ημερομηνία τις 5 Μαρτίου 2018.

Κριτήρια υποτροφιών:

  • Θα προτιμηθούν οι νεότεροι αναισθησιολόγοι που εργάζονται στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.
  • Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από συστατική επιστολή από την Εθνική Αναισθησιολογική Εταιρεία του αιτούντος (μπορείτε να αιτηθείτε στην ΕΑΕ για να σας δοθεί).
  • Θα προτιμηθούν οι υποψήφιοι που θα παρουσιάσουν εργασία ή poster κατά τη διάρκεια της Euroanaesthesia
  • Θα προτιμηθούν επίσης οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους τα τελευταία 10 χρόνια και εργάζονται σε νοσοκομεία διδασκαλίας (π.χ. Πανεπιστημιακά).

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.wfsahq.org/latest-news/latestnews/752-applications-open-wfsa-baxter-scholarships-for-euroanaesthesia-2nd-4th-june-2018-copenhagen

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top