14 Οκτωβρίου 2018

Λάβετε μέρος στην παγκόσμια ημέρα για την Αναισθησία - 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Αναισθησίας (Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018) η Παγκόσμια Ομοσπονδία Εταιρειών Αναισθησιολογίας (WFSA) σας προσκαλεί να συμμετάσχετε μαζί μας και να ενισχύσετε:

1. Την παγκόσμια καμπάνια # TheRightStuff, μια πρωτοβουλία που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τη σημασία του εξοπλισμού για την παροχή φροντίδας ασφαλούς αναισθησίας

2. Την Παγκόσμια World Restart A Heart Day για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία της ΚΑΡΠΑ

Αυτή τη χρονιά, η WFSA μαζί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), δημοσίευσε τα WHO-WFSA  International Standards for a Safe Practice of Anesthesia. Στις οδηγίες αυτές, εκτός το ανθρώπινο δυναμικό και τα κατάλληλα φάρμακα, τονίζεται επίσης πόσο σημαντικές είναι οι κατάλληλες εγκαταστάσεις και εξοπλισμός για την παροχή ασφαλούς φροντίδας.

Για να συμμετάσχετε στο # TheRightStuff, απλά εκτυπώστε την εκτυπώσιμη αφίσα και συμπληρώστε την με το όνομα του αγαπημένου σας εξοπλισμού αναισθησίας (δείτε παράδειγμα) και της χώρας στην οποία εργάζεστε.

Τραβήξτε μια φωτογραφία από εσάς ή / και την ομάδα σας με την αφίσα και ιδανικά με το κομμάτι του εξοπλισμού και μοιραστείτε το με το @ WFSAorg στα κοινωνικά μέσα με το hashtag # TheRightStuff

Επίσης από τη φετινή χρονιά η WFSA αποτελεί μέρος της εκστρατείας World Restart a Day Heart Day για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία της ΚΑΡΠΑ. Η Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης μιας Καρδιάς, επίσης στις 16 Οκτωβρίου, είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία της ΚΑΡΠΑ από παρευρισκόμενους και για την αύξηση των ποσοστών ΚΑΡΠΑ από παρευρισκόμενους παγκοσμίως.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τα εργαλεία από την ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ημέρας Αναισθησίας εδώ:  https://www.wfsahq.org/world-anaesthesia-day-2018

Ενωθείτε με χιλιάδες αναισθησιολόγους και άλλους παρόχους αναισθησιολογίας σε όλο τον κόσμο για να δείξετε την υποστήριξή σας!


 

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top