Νέα/Ανακοινώσεις

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε.Α.Ε. 2017-2018

29 Μαΐου 2017 | 07:46 μ.μ.

 
Αγαπητοί συνάδελφοι,
 
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΕΑΕ για το ακαδημαϊκό έτος 2017 - 2018 περιλαμβάνει 8 μετεκπαιδευτικά μαθήματα, με θέματα Φαρμακολογίας για τους ειδικευόμενους αναισθησιολόγους  σύμφωνα με το «Πρόγραμμα Εκπαίδευσης της Ειδικότητας» το οποίο έχει καταρτιστεί από κοινού με την ΕΑΕΙΒΕ σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές της UEMS. 
 
Επίσης περιλαμβάνει 7 κλινικά φροντιστήρια για ειδικευόμενους και ειδικευμένους αναισθησιολόγους με αντικείμενα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα, πρωτότυπα και σε υψηλή ζήτηση από μέλη της εταιρίας μας. Tα κλινικά φροντιστήρια περιλαμβάνουν το σεμινάριο ALS,  τη διαχείριση κρίσιμων συμβάντων μέσω προσομοίωσης, την εκπαίδευση σε τεχνικές διαχωρισμού των πνευμόνων και το δύσκολο αεραγωγό, την εκπαίδευση στη χρήση υπερήχων στο χειρουργείο, τη ΜΕΘ και το ΤΕΠ καθώς και την εκπαίδευση στο σχεδιασμό κλινικών μελετών και την επιστημονική συγγραφή. 
 
Η αίτηση συμμετοχής στα κλινικά φροντιστήρια ξεκινά δύο μήνες πριν την πραγματοποίηση του φροντιστηρίου, τηρείται σειρά προτεραιότητας  ενώ η εγγραφή ολοκληρώνεται ένα μήνα πριν. 
 
Επισκεφθείτε τις  ιστοσελίδες του προγράμματος για να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα, τους εκπαιδευτές και τους στόχους κάθε μαθήματος και κλινικού φροντιστηρίου.
 
Οι εγγραφές ξεκινούν την 20η Αυγούστου 2017.
 

Επιστροφή στα Νέα/Ανακοινώσεις

Επιστροφή στην κορυφή

 

© 2017 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
powered by cybertechnics