9 Οκτωβρίου 2019

Έναρξη εγγραφών για το 3ο κλινικό φροντιστήριο "Διαχείριση περιεγχειρητικής αιμορραγίας"


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με πολλή χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη εγγραφών για το 3ο κλινικό φροντιστήριο "Διαχείριση περιεγχειρητικής αιμορραγίας", στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος 2019-2010 της ΕΑΕ.

  • Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή 15 και Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019.
  • Τόπος διεξαγωγής: Αμφιθέατρο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ,
  • Κόστος συμμετοχής: Ειδικευόμενοι 50 κα ειδικοί 80 ευρώ.
  • Λήξη εγγραφών: 30 Οκτωβρίου 2019.
  • Προϋπόθεση συμμετοχής στα κλινικά φροντιστήρια είναι να είστε ταμειακώς εντάξει μέλος της ΕΑΕ. (Η ετήσια συνδρομή είναι 30 € για ειδικούς και 15 € για ειδικευόμενους)
  • Αιτήσεις συμμετοχής: Οι αιτήσεις γίνονται μέσω email στο info@anaesthesiology.gr όπου πρέπει να αναγράφονται: Ονοματεπώνυμο, Βαθμός ή έτος ειδικότητας, Νοσοκομείο ή Κλινική και τηλέφωνα.
    Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με e-mail.
  • Δείτε το πρόγραμμα

Το φροντιστήριο απευθύνεται σε όλους εσάς, ειδικευμένους και ειδικευόμενους, που έχετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα νεότερα δεδομένα σχετικά με τη διαχείριση της περιεγχειρητικής αιμορραγίας σε διάφορες κλινικές καταστάσεις.

Στο τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες:

  1. θα έχουν κατανοήσει νεότερες γνώσεις σχετικά με τις  επίκτητες διαταραχές της αιμόστασης,
  2. θα έχουν εξοικειωθεί με τις βασικές αρχές της θρομβοελαστομετρίας και με την ερμηνεία των αλγορίθμων στοχοκατευθυνόμενης αιμοστατικής θεραπείας
  3. θα είναι σε θέση να επιλέξουν την κατάλληλη αιμοστατική θεραπεία και να προσφέρουν τη βέλτιστη αντιμετώπιση σε περίπτωση αιμορραγίας σε ασθενείς που υποβάλλονται σε καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις, σε πολυτραυματίες, σε μαιευτική αιμορραγία,   και σε ασθενείς υπό αντιθρομβωτική αγωγή.

Καλεσμένος μας είναι ο Dr. Andreas Calatzis, αιματολόγος, ιδρυτής της  Enicor GmbH, με τεράστια συμβολή στη δημιουργία, εξλελιξη και εφαρμογή πρωτοκόλλων αιμοστατικής θεραπείας με point-of-care αναλυτές αιμόστασης.Θα μας περιγράψει όχι μόνο την μέχρι τώρα εξέλιξη τους, αλλά και τις νεότερες  δυνατότητες αυτών των  συσκευών.

Στους συμμετέχοντες θα δωθεί εκπαιδευτικό υλικό σε δύο στάδια, πριν και μετά το σεμινάριο. Θα χορηγηθούν μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης από τον ΠΙΣ.

Αριθμός συμμετεχόντων: 35 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Με εκτίμηση,
Οι υπεύθυνοι του σεμιναρίου
Φ.Ντάνου, Π.Στρατηγοπούλου.
.

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top