14 Φεβρουαρίου 2021

Σημαντικές ενημερώσεις

Ανάγκη κάλυψης του Γ.Ν. Λήμνου από Αναισθησιολόγο

Κατόπιν ενημέρωσης από το Υπουργείο Υγείας υπάρχει επείγουσα ανάγκη κάλυψης του Γ.Ν. Λήμνου από Ιατρό Αναισθησιολόγο, είτε υπηρετούντα στο Ε.Σ.Υ, είτε ιδιώτη (πχ από δυο εβδομάδες έως την ολοκλήρωση της προσεχούς κάλυψης με μόνιμους ιατρούς).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία στο info@anaesthesiology.gr είτε στο τηλ 210 6444 174.


Προκήρυξη Θέσεων ΕΣΥ

Δείτε τη προκήρυξη θέσεων ΕΣΥ που περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό θέσεων Αναισθησιολόγων τόσο για τα Αναισθησιολογικά τμήματα όσο και για τα ΤΕΠ και τις ΜΕΘ.

Έγκριση Προκήρυξης θέσεων ιατρών ΕΣΥ  και μεμονωμένα για κάθε Νοσοκομείο εδώ . Η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα γίνει από 16.2. έως τις 3.3.2021.

Τις προσεχείς ημέρες θα σας αποσταλούν από τη  ΕΑΕ πιστοποιητικά και CMEs για τα φετινά μετεκπαιδευτικά μαθήματα και τα φροντιστήρια που έχετε παρακολουθήσει.


OKK-White-Logo_1

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ), προσκαλεί ειδικευμένους Ιατρούς-Αναισθησιολόγους να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την κάλυψη δύο (2) θέσεων Μετεκπαιδευομένων Ιατρών στον Αναισθησιολογικό Τομέα. Η διάρκεια του προγράμματος είναι ετήσια. Οι επιλεγέντες θα εργασθούν με πλήρη απασχόληση στον Αναισθησιολογικό Τομέα του ΩΚΚ, με σκοπό την περαιτέρω εκπαίδευση και εξειδίκευσή τους καθώς και την απόκτηση πιστοποίησης της European Association of Cardiothoracic Anaesthesiology (EACTA).


Φροντιστήριο/WEBINAR «Αναισθησιολογικός σταθμός: από τη βασική ανατομία έως τα  μοντέλα μηχανικού αερισμού»

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το διήμερο φροντιστήριο/WEBINAR «Αναισθησιολογικός σταθμός: από τη βασική ανατομία έως τα  μοντέλα μηχανικού αερισμού»

ΣΑΒΒΑΤΟ/ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Οι μαγνητοσκοπημένες διαλέξεις/ασκήσεις θα αποσταλούν στους συμμετέχοντες.

  • Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Η συμμετοχή για τους ειδικευόμενους είναι ελεύθερη με μόνη προϋπόθεση να είστε ταμειακά εντάξει για το έτος 2021.

Επιπλέον της ετήσιας συνδρομής η συμμετοχή για τους ειδικευμένους είναι 20 ευρώ.

Στείλτε στο info@anaesthesiology.gr mail με τίτλο «Αναισθησιολογικός σταθμός και γράψτε το όνομα σας, το βαθμό σας και το νοσοκομείο που υπηρετείτε. Αν έχετε μόλις πληρώσει τη συνδρομή σας ή/και τη συμμετοχή σας μπορείτε στο ίδιο mail να επισυνάψετε το αποδεικτικό πληρωμής. Εφόσον εγκριθεί η συμμετοχή σας (είστε ταμειακά εντάξει) θα σας αποσταλούν οδηγίες σύνδεσης στο webinar.

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top