3 Απριλίου 2021

Newsletter | 4.4.2021 | Προσεχή μαθήματα/ημερίδες

https://anaesthesiology.gr/media/Image/news/2020/2020-09-06-1.jpg

ΕΑΕ webinar 8o μετεκπαιδευτικό μάθημα

Tην Τρίτη 6 Απριλίου 2021, 16:00-20:30 θα γίνει το 8o μάθημα στα πλαίσια του κοινού εκπαιδευτικού προγράμματος της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας με τις Α&Β Πανεπιστημιακές Αναισθησιολογικές Κλινικές της Αθήνας για το έτος 2020-2021.

Προκειμένου να διασφαλιστεί στο μέγιστο η ασφάλεια των συμμετεχόντων, τα μαθήματα φέτος θα διεξαχθούν διαδικτυακά (webinar)

Δείτε εδώ αναλυτικές οδηγίες εγγραφής και παρακολούθησης

Το πρόγραμμα του μαθήματος:

8ο μάθημα Νεφροί, υγρά & ηλεκτρολύτες  ΤΡΙΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 16:00-20:30

Συντονιστές: 
Α. Παρασκευά
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας, ΕΚΠΑ, Ιατρική Σχολή, Α ́ Αναισθησιολογική Κλινική Αρεταίειο Νοσοκομείο, Αθήνα
Δερβενιώτης Χρήστος  Αναισθησιολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ, Α.Ο.Ν. «Ο Άγιος Σάββας», Αθήνα

Ι. Ανατομία και φυσιολογία νεφρών -διουρητικά φάρμακα Α. Τσιφτσή Aναισθησιολόγος, Επιμελήτρια Α’, Γ.Ν. “Κοργιαλένειο - Μπενάκειο Ε.Σ.Σ.”, Αθήνα

ΙΙ. Κλινική φυσιολογία ύδατος και ηλεκτρολυτών Α. Βάσση Αναισθησιολόγος επιμελήτρια Β’ Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών (Γ.Ν.Α.) «Η ΕΛΠΙΣ»

ΙΙΙ. Οξεοβασική ισορροπία Α. Θεοδωράκη Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας, ΕΚΠΑ Ιατρική Σχολή, Α ́ Αναισθησιολογική Κλινική,  Αρεταίειο Νοσοκομείο, Αθήνα

Τα μετεκπαιδευτικά μαθήματα επιχορηγούνται με μονάδες συνεχιζόμενης εκπαίδευσης (CMEs) από τον ΠΙΣ

Μετά το τέλος του μαθήματος μπορείτε να το παρακολουθήστε και μαγνητοσκοπημένο (όπως και τα προηγούμενα) στο webtv.eae χωρίς κατοχύρωση CMEs.

Για να παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένα μαθήματα παλαιότερων ετών χρειάζεται εγγραφή για το συγκεκριμένο έτος. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία δηλαδή για κάθε έτος ξεχωριστά.


WEBINAR Perioperative care for vascular surgery patients. An update

Στις 14 Απριλίου 2021 η Αναισθησιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αγγειακών Παθήσεων διοργανώνει Live Webinar με θέμα: Perioperative care for vascular surgery patients. An update. Υπο την αιγίδα της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας.

Δείτε πληροφορίες εδώ και το πρόγραμμα εδώ. Εγγραφές εδώ


https://anaesthesiology.gr/media/Image/conferences/greek/2021/teleti2%20(1)_Page_1.jpg

Τελετή αναγόρευσης Επίτιμου Διδάκτορα Dr Thomas John Papadimos | Υβριδικό Συμπόσιο “Η Αναισθησιολογία και επείγουσα ιατρική την εποχή της πανδημίας COVID-19”

Την Παρασκευή, 14η Μαΐου 2021, ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών οDr Thomas John Papadimos, MPH, FCCM, FAIM Καθηγητής και Διευθυντής Αναισθησιολογίας και Εντατικής Φροντίδας, του Πανεπιστημίου The Ohio State University College of Medicine, Columbus, Ohio, USA.

Θα προηγηθεί Υβριδικό Συμπόσιο “Η Αναισθησιολογία και επείγουσα ιατρική την εποχή της πανδημίας COVID-19” ώρα 15.00-18.45. Το Συμπόσιο συνδιοργανώνεται από την Β ́ Πανεπιστημιακή Κλινική Αναισθησιολογίας, της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. Οδηγίες για σύνδεση θα δοθούν προσεχώς. Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top