26 Σεπτεμβρίου 2021

Καταστατική Συνέλευση / Ερωτηματολόγια

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Στα πλαίσια του 24ου Πανελληνίου Συνεδρίου στο Πόρτο Χέλι το Σάββατο 2 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια του γεύματος 14.30 -15.30 θα πραγματοποιηθεί ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ με θέμα την επικαιροποίηση του καταστατικού της ΕΑΕ.

Η κύρια αλλαγή που καλούμαστε να ψηφίσουμε είναι η δυνατότητα εκλογής του ΔΣ με ηλεκτρονική ψηφοφορία. Η τεχνολογία σήμερα εξασφαλίζει τη μυστικότητα και τη μοναδικότητα της ψήφου. Η αλλαγή αυτή πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει τους αναισθησιολόγους στην περιφέρεια να συμμετέχουν απρόσκοπτα στις εκλογές αφού η επιστολική ψήφος συχνά είχε δυσκολίες να παραληφθεί εμπρόθεσμα.

Δείτε στα σχόλια (κίτρινα) του pdf τις προτεινόμενες αλλαγές.

Είναι η δεύτερη προσπάθεια καταστατικής συνέλευσης, αφού η  προηγούμενη (στη διάρκεια του 23ου Πανελληνίου συνεδρίου) δεν είχε τα 2/3 των (ταμειακών εντάξει) μελών που απαιτείται για να κατοχυρώνεται απαρτία.

Για το λόγο αυτό  σας προσκαλούμε να παραστείτε στην καταστατική συνέλευση για να ψηφίσετε θετικά ή αρνητικά:

  • είτε με φυσική παρουσία στο Πόρτο Χέλι Σάββατο 2 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια του γεύματος 14.30 -15.30.
  • είτε διαδικτυακά (zoom), την ίδια ημέρα και ώρα, με το σύνδεσμο που θα σας αποσταλεί, εφόσον είστε μόνιμο μέλος της ΕΑΕ για το 2021, ταμειακά  εντάξει.

Eρωτηματολόγιο

Δεδομένων των επίκαιρων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ειδικότητά μας σε όλη τη χώρα αλλά ιδίως σε νοσοκομεία της περιφέρειας, σας καλούμε να συμπληρώστε μέχρι την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 202 το ακόλουθο σύντομο ερωτηματολόγιο.

Οι απαντήσεις  θα βοηθήσουν σημαντικά  στις συζητήσεις που κάνει η ΕΑΕ με το Υπουργείο Υγείας, ενώ θα αποτελέσουν και μία βάση για την ανοιχτή συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια του 24ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αναισθησιολογίας στο Πόρτο Χέλι.


Eρωτηματολόγιο

Αν έχετε ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ (μεταξύ 2018-2021) παρακαλούμε τη συμμετοχή σας στο παρακάτω Survey της WFSA:


Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top