13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλγολογίας

12 - 14 Μαΐου 2022

Καλαμάτα

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

Με μεγάλη χαρά και προσδοκία επανερχόμαστε, δύο χρόνια μετά, και σας προσκαλούμε στο 13ο Πανελλήνιο συνέδριο που οργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Αλγολογίας, στην Καλαμάτα στις 12 - 14 Μαΐου 2022.

Οι χρονιές που πέρασαν δοκίμασαν τις αντοχές μας και την υπομονή μας, αλλά ανέδειξαν την αλληλεγγύη και την προσαρμοστικότητά μας. Η πανδημία Covid, που δυστυχώς κυριαρχεί ακόμη στην καθημερινότητα μας, μας περιόρισε αλλά δεν μας σταμάτησε.

Προχωράμε με αισιοδοξία και στη οργάνωση του 13ου Πανελληνίου συνεδρίου μας και σας καλούμε στη φιλόξενη ηρεμία της Μεσσηνιακής γης, να μοιραστείτε μαζί μας τους σύγχρονους προβληματισμούς και τις πρόσφατες εξελίξεις στην αντιμετώπιση του χρόνιου αλλά και οξέος πόνου.

Η εφαρμογή και συμβολή του ψυχοβιολογικού μοντέλου στον χρόνιο πόνο, η διερεύνηση του πόνου σε ειδικές ομάδες ασθενών όπως παιδιά και ψυχιατρικοί ασθενείς, το μέλλον στις εξατομικευμένες θεραπείες, οι περιφερικοί αποκλεισμοί στην υπηρεσία του οξέος και χρόνιου πόνου, νεότερα δεδομένα στην αντιμετώπιση του καρκινικού πόνου και την ανακούφιση των ασθενών τελικού σταδίου, οι αλλαγές που έρχονται στην εκπαίδευση και γενικότερα το μέλλον της Αλγολογίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη είναι κάποια από τα θέματα που θα αναλυθούν. Συναντήσεις με ειδικούς που θα απαντήσουν σε στοχευμένα και συγκεκριμένα ερωτήματα, hands on workshops με σκοπό την εκπαίδευση στη χρήση υπερήχων και βιωματικά σεμινάρια συμπληρώνουν την ενδιαφέρουσα θεματολογία.

Ομιλητές διεθνούς κύρους συναντώνται με έλληνες κλινικούς γιατρούς και ερευνητές, ειδικούς στον τομέα τους, με σκοπό την από κοινού διερεύνηση των νεότερων δεδομένων και την ανασκόπηση των παλαιότερων.

Σε μία χρονιά πλούσια σε επιστημονικές δραστηριότητες, φιλοδοξούμε να συμβάλλουμε στην ουσιαστική προαγωγή της σύγχρονης γνώσης πάνω στην αντιμετώπιση και ανακούφιση των ασθενών μας με χρόνιο πόνο.

Πιστεύουμε ότι με την ενεργό και δια ζώσης -ευχόμαστε- παρουσία σας θα συμβάλλετε σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας.


Σας περιμένουμε.

Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Η πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής
Βαγδατλή Κυριακή Αρναούτογλου Ελένη
Διευθύντρια  Αναισθησιολογικού Τμήματος & Ιατρείου Πόνου  ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας
Διευθύντρια Αναισθησιολογικής Κλινικής
Παν. Γ.Ν.Λάρισας

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top