3 Μαρτίου 2022

Πόλεμος στη Ουκρανία

Πόλεμος στη Ουκρανία

Η Ευρωπαϊκή Αναισθησιολογική Κοινότητα, συμπεριλαμβανομένης της ΕΑΕ, εκφράζει την συμπαράσταση της στα θύματα του πολέμου που διεξάγεται αυτόν τον καιρό στην Ουκρανία και εκφράζει την ελπίδα οι εχθροπραξίες να σταματήσουν το συντομότερο ώστε να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές.  

Δείτε εδώ το μήνυμα του EBA …”Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναισθησιολογίας (EBA) θα ήθελε να μοιραστεί τις σκέψεις και τον θαυμασμό του για όλους τους αναισθησιολόγους και το λοιπό χειρουργικό, ιατρικό προσωπικό και νοσηλευτές που αντιμετωπίζουν όλα τα θύματα της πρωτόγνωρης κατάστασης στην Ουκρανία”….

Δείτε εδώ το μήνυμα τoυ προέδρου της ESAIC …”Ενώ παραμένουμε μια απολιτική, ουδέτερη οργάνωση που εκπροσωπεί επαγγελματίες υγείας σε όλη την Ευρώπη, με ρόλο να προάγει την επιστήμη και να βελτιώνει τα αποτελέσματα και την ασφάλεια των ασθενών μέσω σύνδεσης και όχι διαχωρισμού, καταδικάζουμε τη χρήση βίας ή πολέμου. Δεν βλέπουμε καμία θέση για κανένα από τα δύο στην επίλυση διαφορών οποιουδήποτε είδους”.

Για τα μέλη που θα ήθελαν να συνεισφέρουν δωρεές, η ESAIC προτείνει οργανισμούς που οργανώνουν βοήθεια για τα θύματα και τους πρόσφυγες στην περιοχή.

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top