15 Απριλίου 2022

EFIC Pain Schools 2022

Η ΕFIC ανακοινώνει την επαναλειτουργία των PAIN SCHOOLS για το 2022 και επιχορηγεί 15 αιτούντες με το κόστος της εγγραφής και διαμονής. (πληροφορίες στις ιστοσελίδες : EFIC και ΕΕΑ).

Mπορείτε να βρείτε την φόρμα συμμετοχής εδώ.

Οι αιτήσεις αξιολογούνται από την Επιτροπή Εκπαίδευσης της EFIC και εγκρίνονται από το Εκτελεστικό Συμβούλιο της EFIC.

Η Ελληνική Εταιρεία Αλγολογίας (ΕΕΑ) στην προσπάθειά της να προωθήσει την εκπαίδευση και την πληρέστερη κατάρτιση των νέων Ελλήνων Αναισθησιολόγων στο γνωστικό αντικείμενο του Πόνου και ιδιαίτερα του χρόνιου πόνου, επιδοτεί την συμμετοχή τριών νέων συναδέλφων για τα αντίστοιχα PAIN SCHOOLS Συγκεκριμένα, για τους συναδέλφους που θα επιλεγούν από την EFIC, η ΕΕΑ προτίθεται να καλύψει το κόστος του εισιτηρίου για ένα άτομο ανά PΑΙΝ SCHOOL αρκεί:

α) να είναι Αναισθησιολόγος

β) να είναι μέλος της ΕΕΑ

γ) να έχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια της ΣΕΑ

Στην περίπτωση που η επιτροπή εκπαίδευσης της EFIC εγκρίνει τη συμμετοχή περισσότερων του ενός ατόμου ανά PAIN SCHOOL από την Ελλάδα, θα προτιμηθεί όποιος έχει τεκμηριωμένα περισσότερα χρόνια ενασχόλησης με το αντικείμενο του πόνου σε δημόσιο Νοσοκομείο.

Σας ενημερώνουμε ότι Councilor της EFIC στην Ελλάδα σε συνεργασία με το ΔΣ της ΕΕΑ θα χορηγήσει συστατική επιστολή στους υποψηφίους που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση, την οποία θα επισυνάψετε στην φόρμα συμμετοχής σας.

Προκειμένου να επωφεληθείτε από την χορηγία της ΕΕΑ ή/και να να λάβετε την συστατική επιστολή, παρακαλούμε στείλετε ένα συνοπτικό βιογραφικό στο info@algologia.gr

Προσοχή!!!

Τελική Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 31 Μαϊου 2022.

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top