28 Μαΐου 2022

Individual Society Members / Βήμα ειδικευομένων προθεσμία / Η ΕΑΕ στο Village Euroanaesthesia 2022 / Παρεμβάσεις για το Oramorph

Individual Society Members ESAIC

Σας ενημερώνουμε ότι όσα μέλη της ΕΑΕ επιθυμείτε μπορείτε να εγγραφείτε ως Individual Society Member (πρώην associate members) στην ESAIC μέχρι τις 25 Ιουνίου 2022.

Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή θα πρέπει

1. Να εξοφλήσετε τη συνδρομή σας για το 2022 στην ΕΑΕ και να στείλετε το αποδεικτικό με mail.  Oδηγίες εδώ
 2. Να συμπληρώσετε τα απαιτούμενα σας στοιχεία και το πεδίο της συναίνεσης για τα προσωπικά δεδομένα στο παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.surveymonkey.com/r/ESAICism2

Τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής σας ως της ESAIC περιλαμβάνουν:

  • Οnline πρόσβαση στα European Journal of Anaesthesiology, Current Opinion in Anaesthesiology, Current Opinion in Critical Care.
  • Πρόσβαση στην πλατφόρμα eLearning της ESAIC μόνο σε χορηγούμενο περιεχόμενο
  • Πρόσβαση στα δημοσιευμένα Guidelines της ESAIC
  • Συμμετοχή είτε σαν ερευνητής είτε ως υποψήφιος υποτροφίας στο Clinical Trials Network
  • Δυνατότητα αποστολής προτάσεων για θέματα στο Euroanaesthesia

(η έκπτωση στα συνέδρια της ESAIC καταργήθηκε)

Η ESAIC ανοίγει την πλατφόρμα εγγραφών 2 φορές το χρόνο τον Ιανουάριο και τον Ιούνιο. Τον Ιούλιο θα λάβετε mail εγγραφής ως Individual Society Member από την ESAIC.  Αν δεν συμπληρώσετε τη φόρμα του surveymonkey μέχρι τις 25/6/22 θα πρέπει να περιμένετε τον επόμενο χρόνο για να ξανανοίξει η Ευρωπαϊκή Εταιρεία την πλατφόρμα της προς τις Εθνικές Εταιρείες.


Μην ξεχάσετε! 1η Ιουνίου η προθεσμία για συμμετοχή στο Βήμα ειδικευομένων με έπαθλο εγγραφή στο 39th ESRA Congress

Την ΤΡΙΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 16:00-20:30 θα διεξαχθεί το τελευταίο διαδικτυακό μετεκπαιδευτικό μάθημα με τίτλο «Βήμα Ειδικευομένων», που αποτελεί πια θεσμό και περιλαμβάνει την παρουσίαση ενός ενδιαφέροντος περιστατικού από ειδικευόμενους.

Φέτος, η καλύτερη παρουσίαση θα βραβευθεί από την ΕΑΕ με 1 εγγραφή ειδικευόμενου για το 39th Annual ESRA Congress, 22-25 Ιουνίου 2022 στη Θεσσαλονίκη.

Για να συμμετέχετε, στείλτε μας στο info@anaesthesiology.gr μέχρι την 1η Ιουνίου, τον τίτλο και μια περίληψη της παρουσίασής σας, τους συντελεστές, το Νοσοκομείο σας και το όνομα του/της παρουσιαστή/τριας.  


 Village Euroanaesthesia 2022

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το περίπτερο της ΕΑΕ στη Euroanaesthesia 2022 στο Μιλάνο. Κάθε χρόνο η ESAIC φιλοξενεί περίπτερα με τις Εθνικές Εταιρείες αναθέτοντας τους την ανάρτηση ενός poster με ένα επίκαιρο θέμα σχετικά με την Αναισθησιολογία και την εκπαίδευση στην κάθε χώρα.  

Φέτος, το θέμα για το Village των Εθνικών Εταιρειών επικεντρώνεται στην Ιστορία των Εθνικών Εταιρειών και μια σύντομη απογραφή των αναισθησιολόγων και εντατικόλογων καθώς και του έργου τους σε κάθε χώρα.

To booth μας είναι το νούμερο Ε23 και θα το βρείτε στην έκθεση δίπλα στις άλλες Εθνικές Εταιρείες. Δείτε το κόκκινο βελάκι στο σχεδιάγραμμα.


Παρεμβάσεις για το πόσιμου διάλυμα μορφίνης.

Δείτε εδώ την παλιότερη παρέμβαση της ΕΑΕ και εδώ το πιο πρόσφατο κοινό κείμενο της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας και της ΕΑΕ, σχετικά με τα προβλήματα διαθεσιμότητας του πόσιμου διαλύματος μορφίνης oramorph.

.

.

.

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top