19 Σεπτεμβρίου 2022

Newsletter 19.9.2022

Φροντιστήριο POCUS (Point of Care Ultrasound) στην αναισθησιολογία

Στις 22 Oκτωβρίου 2022 θα διεξαχθεί στα Γραφεία της Αναισθησιολογικής Εταιρείας (Μακρυνίτσας 4 - 6) το φροντιστήριο «POCUS (Point of Care Ultrasound) στην αναισθησιολογία».

Συντονισμός: Κούκη Π. / Μακρής Α.
Το κλινικό φροντιστήριο είναι μονοήμερο.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Κόστος συμμετοχής: Ειδικευόμενοι 30 € – ειδικευμένοι 50 €

Για να δηλώσετε συμμετοχή:
•    Στείλτε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, βαθμός, Νοσοκομείο, τηλέφωνο) που θέλετε να συμμετάσχετε στο info@anaesthesiology.gr μέχρι τις στις 10 Οκτωβρίου 2022
•    Οι πρώτοι 24 θα ειδοποιηθούν με mail για να καταθέσουν το κόστος συμμετοχής των 30 ή 50 ευρώ και τη συνδρομή τους στην ΕΑΕ αν δεν την έχουν εξοφλήσει για το 2022. Οδηγίες πληρωμών εδώ
•    Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή στείλετε στο info@anaesthesiology.gr το αποδεικτικό πληρωμής (pdf / φωτογραφία / print screen)


ΚΟΙΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΑΕ ΜΕ ΤΙΣ Α’ & Β’ ΠΑΝ. ΑΝΑΙΣΘ. ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 2022-2023
Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 ξεκινάει το κοινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας με τις Α’ & Β’ Πανεπιστημιακές Αναισθησιολογικές Κλινικές της Αθήνας για το έτος 2022-2023.
 Δείτε εδώ το πρόγραμμα των μετεκπαιδευτικών μαθημάτων 
Τα μετεκπαιδευτικά μαθήματα επιχορηγούνται με μονάδες συνεχιζόμενης εκπαίδευσης (CMEs) από τον ΠΙΣ και θα διεξάγονται, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, ημέρα Τρίτη, μια φορά το μήνα. Τα μαθήματα θα συνεχίζουν να διεξάγονται διαδικτυακά (webinar) Θα υπάρχει φυσικά δυνατότητα διαδραστικότητας και ερωτήσεων από το κοινό.
 Δείτε εδώ το πρόγραμμα των κλινικών φροντιστηρίων 
Τα φετινά φροντιστήρια/ημερίδες διεξαχθούν τόσο υβριδικά/διαδικτυακά όσο και αποκλειστικά ζωντανά. Το τελικό πρόγραμμα, η έναρξη εγγραφών για το κάθε φροντιστήριο και το κόστος (κυρίως σε αυτά με φυσική παρουσία) θα ανακοινώνεται με newsletter και ανάρτηση στο anaesthesiology.gr 1-2 μήνες πριν την διεξαγωγή του.


 ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β’ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΙΑΣ (Β’ΠΚΑ), ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ» ΣΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑ:
Σήμερα 19 Σεπτέμβριου 2022 ξεκινούν τα μετεκπαιδευτικά μαθήματα της Β’ΠΚΑ που θα διαρκέσουν έως Μάιο 2023. Τα μαθήματα θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ κάθε δεύτερη ΔΕΥΤΕΡΑ, ΩΡΑ 17.00-19.00 μέσω σύνδεσης στο ακόλουθο Link:
https://uoa.webex.com/uoa/j.php?MTID=mfc01b61b13617cc14a45ea9dfda528f5
Password: 1234 (αν ζητηθεί)
Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα της Β’ΠΚΑ


Φροντιστηριακά μαθήματα πιστοποίησης Περιεγχειρητικής Διοισοφάγειας/ Διαθωρακικής Hχωκαρδιογραφίας 2022-23
Το αναισθησιολογικό τμήμα του Ωνασείου διοργανώνει διαδικτυακά φροντιστηριακά μαθήματα πιστοποίησης περιεγχειρητικής Διοισοφάγειας /Διαθωρακικής Hχωκαρδιογραφίας με την αιγίδα της ΕΑΕ. 
Τα μαθήματα θα γίνονται δύο Τετάρτες το μήνα και είναι χωρίς χρέωση. 
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης για την πιστοποίηση θα περιλαμβάνει επίσης ένα εκπαιδευτικό application και πρακτική άσκηση σε πρόπλασμα. Οι σχετικές πληροφορίες θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στη χρονιά.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των διαδικτυακών μαθημάτων 


Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Αναισθησιολογικής Κλινικής Παν/μίου Θεσσαλίας

Δείτε το πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Αναισθησιολογικής Κλινικής Παν/μίου Θεσσαλίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα αλλά και μαθήματα για ειδικευόμενους, νοσηλευτές και φοιτητές.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των μαθημάτων 


Δωρεάν online παρακολούθηση συνεδρίου
Η Σλοβενική Εταιρεία Αναισθησιολογίας και Εντατικής Ιατρικής γιορτάζει φέτος την 60η επέτειό της και προσφέρει 10.000 δωρεάν θέσεις για virtual του συνεδρίου με συμμετοχή 15 διεθνών ομιλητών όπως οι Kariem El-Boghdadly, Nicholas Chrimes, Kai Zacharowski κ.λπ , μεταξύ Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου και Κυριακής 2 Οκτωβρίου. Όλες οι διαλέξεις θα είναι είτε στα αγγλικά είτε θα μεταφραστούν ταυτόχρονα στα αγγλικά. Πληροφορίες στο https://2022.szaim.org/en

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top