27 Νοεμβρίου 2022

Απολογιστική συνέλευση / Ερωτηματολόγια

Shape, background pattern, logoDescription automatically generatedΔιεξαγωγή Απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης και Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με το Καταστατικό της Εταιρείας η τελική Γενική Συνέλευση για Απολογισμό του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00 διαδικτυακά.

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00

https://us02web.zoom.us/j/82109721565?pwd=ZFRiTSswQVoxWUExWVR4R3VId0F2UT09

Ταυτόχρονα θα εκλεγεί τριμελής εφορευτική επιτροπή με σκοπό την προκήρυξη εκλογών για νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο και νέα 3μελή εξελεγκτική επιτροπή.


Ερωτηματολόγιο

Εκ μέρους της ειδικευόμενης Σαμαρτζή Βασιλικής δείτε το παρακάτω αίτημα για απάντηση σε ερωτηματολόγιο στα πλαίσια μεταπτυχιακού:

Αναισθησιολογία & Ιατρική των Καταστροφών: Εκτίμηση αναγκών για εκπαίδευση στην απόκριση σε επείγουσες καταστάσεις στην Ελλάδα

Το παρακάτω ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε ειδικευόμενους Αναισθησιολογίας σε οποιοδήποτε έτος ειδικότητας και η συμπλήρωση του διαρκεί περίπου 5 λεπτά. Σκοπός είναι να διερευνηθεί η προθυμία και ικανότητα των ειδικευόμενων Αναισθησιολόγων που εργάζονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας να αποκριθούν σε ένα μείζον συμβάν που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα και οι πιθανές ανάγκες τους για περαιτέρω εκπαίδευση. 

https://forms.gle/6T64YGQBUMYuLvdA6


Logo, company nameDescription automatically generatedΕρωτηματολόγιο

Δείτε το παρακάτω ερωτηματολόγιο σχετικά με την κατάταξη κατά ASA ασθενών προς χειρουργείο ήπατος, παγκρέατος και χοληφόρων. Μια διεθνής ομάδα αναισθησιολόγων και χειρουργών παρακαλεί για τη συνεισφορά μας.

Variability in scoring American Society of Anesthesiologist Physical Status in Hepato-Pancreato-Biliary Surgery (MILESTONE-2): Μια παγκόσμια έρευνα μεταξύ χειρουργών και αναισθησιολόγων.

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top