7 Μαρτίου 2023

Δέκατο διαδικτυακό μάθημα Hχωκαρδιογραφίας/ Νέα Προθεσμία/Κριτήρια για την Ένταξη Ιατρών στο Εθνκό Μητρώο Εξεταστών/ Ημέρα της γυναίκας και αναισθησιολογία

Δέκατο διαδικτυακό μάθημα Hχωκαρδιογραφίας

Τετάρτη 8/3/2023

Παρακολουθήστε τα διαδικτυακά φροντιστηριακά μαθήματα πιστοποίησης περιεγχειρητικής Διοισοφάγειας /Διαθωρακικής Hχωκαρδιογραφίας που διοργανώνει το Αναισθησιολογικό τμήμα του Ωνασείου με την αιγίδα της ΕΑΕ.

Τα προηγούμενα μαθήματα έχουν ήδη αναρτηθεί στο web TV της ΕΑΕ

Σύνδεσμος για το ένατο μάθημα:

https://onaseio.webex.com/onaseio/j.php?MTID=m9700adfa3aac12d97941d5d574159641

   Πρόγραμμα

Τετάρτη 15/2/2023 ώρα 17.00-19.00

-Εκτίμηση θωρακικής αορτής-ανευρύσματα Χ. Άντζακα Αναισθησιολόγος Διευθύντρια  ΩΚ

-Συγγενείς καρδιοπάθειες Θ. Κούση  Αναισθησιολόγος Αναπληρώτρια Διευθύντρια  ΩΚΚ

Δοκιμάστε τις γνώσεις σας πριν το μάθημα πατώντας το πράσινο σήμα ή το σύνδεσμο. Οι απαντήσεις θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια των διαλέξεων.


Νέα Προθεσμία/Κριτήρια για την Ένταξη Ιατρών στο Εθνκό Μητρώο Εξεταστών

Η Εκτελεστική Επιτροπή του  Κε.Σ.Υ. έδωσε παράταση στην υποβολή αιτήσεων για την «Ένταξη Ιατρών στο Εθνικό Μητρώο Εξεταστών Ιατρικών ειδικοτήτων και Ιατρικών Εξειδικεύσεων» και τροποποίησε τα κριτήρια

Όπως αναφέρεται στην επιστολή του Κε.Σ.Υ.:

"Οι υποψήφιοι εξεταστές θα πρέπει:

α) Να είναι μέλη ΔΕΠ, ή Συντονιστές Διευθυντές ή Διευθυντές Ε.Σ.Υ. της ίδιας ειδικότητας με την Εξεταζόμενη,

β) Να υπηρετούν σε Νοσοκομειακές Μονάδες ή Πανεπιστημιακά Εργαστήρια των Ιατρικών Σχολών, που έχουν αναγνωριστεί ως κατάλληλα για τη χορήγηση είτε μερικού είτε πλήρους χρόνου άσκησης στην αντίστοιχη ειδικότητα, (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 64 του Ν 5007/2022 ΦΕΚ 241/Α/22)

Όλες οι αιτήσεις με συνημμένο  συνοπτικό βιογραφικό πρέπει να αποσταλούν στο mail της ΕΑΕ info@anaesthesiology.gr έως τις 29 Μαρτίου 2023, με θέμα "Αίτηση για Εθνικό Μητρώο Εξεταστών".

Για τη συγκρότηση των Εξεταστικών Επιτροπών το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚεΣΥ) στο εξής θα προτείνει μέλη από το Εθνικό Μητρώο Εξεταστών Ιατρικών Ειδικοτήτων και Εξειδικεύσεων.


Ημέρα της γυναίκας και αναισθησιολογία

 Την ημέρα της γυναίκας στις 8 Μαρτίου τιμά η WFSA, αφιερώνοντας άρθρα για τη παγκόσμια συνεισφορά των γυναικών στην Αναισθησιολογία. Παρακολουθήστε επίσης το δωρεάν webinar σχετικό με την εμπειρία γυναικών Αναισθησιολόγων.

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top