11 Σεπτεμβρίου 2023

Υποτροφίες για ESAIC masterclass/ Greek-American Anesthesia Days/ Ερωτηματολόγιο/Προσκληση σε μελέτη.

“Greek – American Anesthesia Days: Advances in Anesthesiology 2023”

Mη χάστε το Σάββατο-Κυριακή 23 -24 Σεπτεμβρίου 2023 την  επιστημονική εκδήλωση “Greek – American Anesthesia Days: Advances in Anesthesiology 2023”- CME Lectures in Anesthesiology and Perioperative Medicin στο Olympic Hotel, Aθήνα με  Δωρεάν online εγγραφή.

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα.

Δέκα Καθηγητές Αναισθησιολογίας από τη Μayo Clinic και 11 Έλληνες Αναισθησιολόγοι θα παρουσιάσουν σύγχρονα δεδομένα και προβληματισμούς στην ειδικότητά μας και θα συζητήσουν σχετικά επίκαιρα θέματα. Με την αιγίδα της ΕΑΕ.


Υποτροφίες για το Masterclass in Statistics and Research Methodology 2023

Μετά την προηγούμενη πετυχημένη διεξαγωγή του ESAIC Masterclass in Statistics and Research Methodology στην Αθήνα το σεμινάριο θα επαναληφθεί στη χώρα μας στο Ωνάσειο ΚΚ στις 24-26 Οκτώβρίου 2023.

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες και το πρόγραμμα.

Αποτελεί μια εισαγωγή στις στατιστικές αρχές που αποτελούν τη βάση για το σχεδιασμό και την ανάλυση των κλινικών δοκιμών.

Δηλώστε συμμετοχή ως τις 16 Σεπτεμβρίου 2023 προκειμένου να κερδίσετε μια απο τις τέσερις δωρεάν εγγραφές που παραχώρησε η ESAIC για τα μέλη της ΕΑΕ.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, ανεβάστε ενα σύντομο βιογραφικό (με έμφαση στο ερευνητικό έργο) και ένα "cover letter" μέσω της παρακάτω φόρμας εγγραφής

https://form.jotform.com/232536317699063.

Οι νικητές/ήτριες θα ειδοποιηθούν με mail την επόμενη ημέρα.


ΕSAIC Trainees Commitee: Ερωτηματολόγιο για ειδικευόμενους

H Επιτροπή Εκπαιδευομένων της ESAIC ζητάει την υποστήριξή των ειδικευόμενων και όσων ολοκλήρωσαν την ειδικότητα τους τελευταίους 12 μήνες ώστε να αξιολογήσον την τρέχουσα κατάσταση στην ειδικότητα στην Ευρώπη με το παρακάτω ερωτηματολόγιο :

https://www.surveymonkey.de/r/ESAICTC

 Όλες οι απαντήσεις που συλλέγονται είναι απολύτως ανώνυμες και χρειάζονται περίπου 6 λεπτά για να ολοκληρωθούν.


Πρόσκληση για συμμετοχή κέντρων στη Stargate study

Tα σημαντικά αποτελέσματα της μελέτης INTUBE (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33755076/) οδήγησαν στο σχεδιασμό και τη διεξαγωγή της διεθνούς μελέτης παρατήρησης STARGATE.

H μελέτη αφορά τη διαχείριση του αεραγωγού και θα εξετάσει τις διαφορές στις ανεπιθύμητες ενέργειες και στην πρακτική μεταξύ ενδοτραχειακής διασωλήνωσης και υπεργλωττιδικής συσκευής σε διαδοχικούς ασθενείς που υποβάλλονται σε αναισθησία για χειρουργική επέμβαση εντός ή εκτός χειρουργείου (NORA). Κάθε κέντρο θα πρέπει να συμπεριλάβει μέχρι 50 διαδοχικούς ασθενείς, ενώ ο στόχος είναι να συλλεχθούν δεδομένα από 10.000 επεμβάσεις.

Η οργανωτική επιτροπή σας προσκαλεί με χαρά να συμμετάσχετε στη μελέτη STARGATE. Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για την εγγραφή κάθε κέντρου μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο της μελέτης: http://www.stargatestudy.com

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top