3 Οκτωβρίου 2023

Εκλογές νέας τριμελούς Επιτροπής Ειδικευομένων

Ώρα για εκλογές ανάδειξης της νέας τριμελούς Επιτροπής Ειδικευομένων!


Η Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρία και η τρέχουσα Τριμελής Επιτροπή Ειδικευομένων ανακοινώνει την διεξαγωγή εκλογών ψηφιακά για την ανάδειξη της νέας τριμελούς Επιτροπής Ειδικευομένων.


Η Επιτροπή Ειδικευομένων αποτελεί τμήμα της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας που σκοπό έχει τη διαχείριση θεμάτων που αφορούν τους ειδικευόμενους Αναισθησιολογίας, όπως η εκπαίδευση και η οργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων.
Τα μέλη της Επιτροπής προκύπτουν μετά από εκλογές που πραγματοποιούνται κάθε 2 έτη. Ένα άτομο εκ των εκλεχθέντων θα αποτελέσει τον/ην Εθνικό Εκπρόσωπο (National Trainee Representative) της Ελλάδας στην ESAIC.
Δείτε πληροφορίες σχετικά με την επιτροπή εδώ.


Αναζητούμε άτομα που θα έχουν την ιδιότητα του Ειδικευόμενου για 2 ακόμα έτη (δηλαδή άτομα που βρίσκονται από το 1ο έως και το 3ο έτος ειδικότητας). Θα πρέπει επίσης να είστε ταμειακώς τακτοποιημένοι για το τρέχον έτος.
Δείτε πληροφορίες για τις πληρωμές εδω.


Για να θέσετε υποψηφιότητα θα πρέπει να συμπληρώστε αυτή τη φόρμα με στοιχεία για την υποψηφιότητά σας και να την στείλετε έως τις 15 Οκτωβρίου 2023 στο info@anaesthesiology.gr. Η φόρμα αυτή θα είναι προσβάσιμη στο κοινό προκειμένου να τους βοηθήσει να σας γνωρίσει και να σας επιλέξει για εκπρόσωπο του


Σημαντικές ημερομηνίες
·  Αν θέλετε να θέσετε υποψηφιότητα θα πρέπει να διανύετε το 1ο-3ο έτος και να συμπληρώσετε αυτή τη φόρμα μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2023 και να την στείλετε στο info@anaesthesiology.gr
·  Θα πρέπει μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2023 να έχετε τακτοποιήσει τη συνδρομή σας προκειμένου να σας σταλεί σύνδεσμός ψήφου.
·  Οι εκλογές θα γίνουν την την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 διαδικτυακά με το σύστημα Ψηφιακής Κάλπης Ζευς

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top