2 Δεκεμβρίου 2023

Webinar ΤΡΙΤΗ 5 Δεκεμβρίου 2023/ Ερωτηματολόγια ΕΑΕ/ESAIC

EAE webinar Τρίτο μετεκπαιδευτικό μάθημα ΤΡΙΤΗ 5 Δεκεμβρίου 2023 16:00-20:30

Στα πλαίσια του  κοινού εκπαιδευτικό προγράμματος της EAE με τις Α’ & Β’ Παν.Αναισθ. Κλινικές της Αθήνας για το έτος 2023-2024 την Τρίτη 5  Δεκεμβρίου και ώρα 16.00-20.30 θα διεξαχθεί το μάθημα

Τίτλος: Περιεγχειρητική διαχείριση - αναισθησία στην καρδιοχειρουργική-επεμβατική καρδιολογία

Συντονιστές:  Ρωμανά Κ., Αναισθησιολόγος,  Διευθύντρια ΕΣΥ ΓΝΑ "Ευαγγελισμός",  Αθήνα, - 
Τζίμας Π., Καθηγητής Αναισθησιολογίας, Ιατρική Σχολή Παν/μιου Ιωαννίνων, Ιωάννινα
Πρόγραμμα

•Βασικές αρχές καρδιοαναισθησίας –  Σπηλιωτάκη Ε. Clinical Fellow in Cardiac anaesthesia, στο Royal Papworth, Cambridge, UK.

•Διεγχειρητική Παρακολούθηση σε καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις (monitoring) Σαμαρά Ε.,  Επικ.Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας, Ιατρική Σχολή Παν/μιου Ιωαννίνων, Ιωάννινα.

•Περιεγχειρητική διαχείριση ασθενών με συγγενή καρδιοπάθεια Κούση Θ., Αναισθησιολόγος, Διευθύντρια, Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, Αθήνα.

•Περιεπεμβατική διαχείριση ασθενών για ΤAVI, MIC στο αιμοδυναμικό εργαστήριο – Φαλάρα Α.,  Αναισθησιολόγος, Επιμ. Β΄, Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, Αθήνα. 

Οδηγίες σύνδεσης:
Το μάθημα θα διεξαχθεί μέσω της εφαρμογής zoom με διεύθυνση σύνδεσης:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_eTns5PSgSKGuupoe_zKO6g

Χρειάζεται να κάνετε registration γράφοντας τα στοιχεία σας. Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας ολόκληρο και στα Ελληνικά για να πάρετε την παρουσία και τα CMEs.

Οδηγίες σύνδεσης εδώ. (στο κάτω μέρος της σελίδας μετά το πρόγραμμα)


Ερωτηματολόγιο για την ειδικότητα

H 48ωρη απεργία της ΟΕΝΓΕ στις 29-30/11 χαρακτηρίστηκε από μαζική συμμετοχή αναισθησιολόγων.  Η συμμετοχή επίσης στο ερωτηματολογίο για τα προβλήματα και τις λύσεις στην ειδικότητα είναι επίσης μεγάλη με αριθμό απαντήσεων που πλησιάζει τις 500. Αν δεν το έχετε ήδη συμπληρώσει παρακαλούμε συμπληρώστε το ή/και προωθήστε το σε συναδέλφους σας.

Το ερωτηματολόγιο (26 ερωτήσεις- χρόνος συμπλήρωσης 5-10 λεπτά)  θα αποτελέσει βάση για το διάλογο με το Υπουργείο και τα ΜΜΕ και ότι άλλο προκύψει.


  Ερωτηματολόγιο ESAIC

 Η EAE  συνεργάζεται στην έρευνα ESAIC - NASC σχετικά με τις συνθήκες εργασίας   κατά την εγκυμοσύνη στην αναισθησία και την εντατική ιατρική. Ως εκ τούτου,  καλούμε τους άνδρες και τις γυναίκες γιατρούς αναισθησιολόγους και εντατικολόγους  να αφιερώσουν περίπου 5 λεπτά και να απαντήσουν σε αυτήν την έρευνα:

https://www.surveymonkey.com/r/NASC-Pregnancy

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και όλη την υποστήριξη σε αυτό το σημαντικό διεθνές έργο.

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top