21 Μαΐου 2024

/Βήμα ειδικευομένων με έπαθλο εγγραφή σε Ευρωπαϊκό συνέδριο “Excellence in Thrombosis”/Village Euroanaesthesia 2024/ ESAIC Exchange Programme Application

Βήμα ειδικευομένων με έπαθλο εγγραφή σε Ευρωπαϊκό συνέδριο

Την ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 16:00-20:30 θα διεξαχθεί το τελευταίο διαδικτυακό μετεκπαιδευτικό μάθημα με τίτλο «Βήμα Ειδικευομένων», που αποτελεί πια θεσμό και περιλαμβάνει την παρουσίαση ενός ενδιαφέροντος περιστατικού από ειδικευόμενους.

Kαι φέτος, η καλύτερη παρουσίαση θα βραβευθεί από την ΕΑΕ με 1 εγγραφή ειδικευόμενου/ης για ένα αναισθησιολογικό συνέδριο σε Ευρωπαϊκό έδαφος της επιλογής του/ης και ένα voucher 500 ευρώ για την κάλυψη των εξόδων του/ης.

Για να συμμετέχετε, στείλτε μας στο info@anaesthesiology.gr μέχρι τις 7 Ιουνίου, τον τίτλο και μια σύντομη περίληψη της παρουσίασής σας (max 200 λέξεις), όπως και τους συντελεστές, το Νοσοκομείο σας και το όνομα του/της παρουσιαστή/τριας.  

Κατά την παρουσίαση στις 11/6/24 , η κριτική επιτροπή θα βαθμολογήσει τις ομιλίες με βάση τα παρακάτω: πρωτοτυπία, κλινική σημασία, οργάνωση & σαφήνεια, επιστημονική τεκμηρίωση, ποιότητα προφορικής παρουσίασης, ποιότητα οπτικών μέσων.


Διαδικτυακό Σεμινάριο των Webinars 2023 - 2024 “Excellence in Thrombosis”

Την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 (17:00 - 18:00) θα πραγματοποιηθεί το 9ο Διαδικτυακό Σεμινάριο των Webinars 2023 - 2024 “Excellence in Thrombosis”, με τίτλο: «Ο εφιάλτης της ατυχούς περιεπεμβατικής διαχείρισης. Περιπτώσεις ασθενών».

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ:

  • Ε. Αρναούτογλου, Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας, Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Διευθύντρια, Αναισθησιολογική Κλινική, Πανεπιστημιακό ΓΝ Λάρισας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ

  • Φ. Ντάνου, Διευθύντρια Αναισθησιολογικού Τμήματος, ΓΝ «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ», Αθήνα.
  • Π. Στρατηγοπούλου, Διευθύντρια ΕΣΥ, Αναισθησιολογικό Τμήμα, ΓΝ «ΛΑΪΚΟ», Αθήνα
  • Ε. Κοράκη, Αναισθησιολόγος, Αν. Συντονίστρια Διευθύντρια Αναισθησιολογικού Τμήματος - Ιατρείου Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας, ΓΝΘ "Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ"
  • Ε. Σταυροπούλου, Αναισθησιολόγος, Διευθύντρια ΕΣΥ, ΓΝΑ ΚΑΤ.

Σύνδεσμος εγγραφής: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_bhhfkFazT9WmMiYx-FjIgQ

H εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για να δείτε το Πρόγραμμα των Webinars "Excellence in Thrombosis 2023-2024" πατήστε εδώ. 

Μπορείτε να παρακολουθείτε βιντεοσκοπημένα, όλα τα προηγούμενα webinars του ΙΜΕΘΑ, μέσω της ιστοσελίδας .


Village Euroanaesthesia 2024

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το περίπτερο της ΕΑΕ στη Euroanaesthesia 2024 στο Μόναχο. Κάθε χρόνο η ESAIC φιλοξενεί περίπτερα με τις Εθνικές Εταιρείες αναθέτοντας τους την ανάρτηση ενός poster με ένα επίκαιρο θέμα σχετικά με την Αναισθησιολογία και την εκπαίδευση στην κάθε χώρα. 

Φέτος, το θέμα για το Village των Εθνικών Εταιρειών επικεντρώνεται ασφάλεια του ασθενούς στην αναισθησία: 'From blaming to organizational safety: How Patient Safety and Quality Standard of Procedures in anaesthesia perioperative setting and Intensive Care Unit can lead to a change."


ESAIC Exchange Programme Application

Το Πρόγραμμα Ανταλλαγής ESAIC διευκολύνει την πρόσβαση των ευρωπαίων αναισθησιολόγων σε κορυφαία εκπαιδευτικά κέντρα, ενισχύοντας τις δεξιότητες τους προς όφελος των κέντρων από τα οποία προέρχονται.

Για να δικαιούται να αιτηθεί κάποιος/α θα πρέπει να είναι Active/Trainee μέλος της ESAIC που εργάζεται ενεργά στην Ευρώπη (όπως ορίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας) τη στιγμή της προθεσμίας. Κατηγορίες αίτησης:

Resident/Young Specialist: ειδικευόμενος/η άνω του 3ου έτους ή νέος/α ειδικός στα πρώτα 5 χρόνια μετά την ειδικότητα .

Specialist – ειδικευμένος/η για πάνω από 4 έτη

Πληροφορίες: Application Guide and Checklist και γενικές πληροφορίες για το πρόγραμμα 

Η αίτηση εδώ

Προθεσμία αίτησης : 30 Ιουνίου 2024 (για μετάβαση στο κέντρο μέσα στο 2025)

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top