2 Ιουνίου 2024

Διάκριση Αναισθησιολογικής Κλινικής/ Βήμα ειδικευομένων με έπαθλο /Save the date

Διεθνής Διάκριση Αναισθησιολογικής Κλινικής - Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας στην Εκπαίδευση των αναισθησιολόγων

Η Αναισθησιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας πέτυχε μια διεθνή και ανώτατη διάκριση με την πιστοποίησή της από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αναισθησιολογίας και Εντατικής Θεραπείας (ESAIC) ως Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας στην Εκπαίδευση των αναισθησιολόγων.

Με τη διάκριση αυτή η Αναισθησιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας αποτελεί το πρώτο κέντρο αριστείας στην εκπαίδευση στην Ελλάδα και ένα από τα 13 στην Ευρώπη.

Η ανώτατη αυτή διάκριση επετεύχθη μετά από διήμερη επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας τριών εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Εταιρείας οι οποίοι αξιολόγησαν την οργάνωση και το προσωπικό της Αναισθησιολογικής Κλινικής, τη δομή της εκπαίδευσης και τη γενικότερη οργάνωση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Τέλος, η διάκριση αυτή έρχεται να φωτίσει τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της έλλειψης αναισθησιολόγων και να δώσει το μήνυμα ότι οι Έλληνες αναισθησιολόγοι συνεχίζουν να προσφέρουν τα μέγιστα στους ασθενείς τους,  επιστημονικά και κλινικά, βάζοντας υποθήκη για το μέλλον με την άριστη εκπαίδευση των νεότερων συναδέλφων.

Ελένη Αρναούτογλου Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Διευθύντρια Αναισθησιολογικής Κλινικής Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισα


Δείτε περισσοτερα για το πρόγραμμα πιστοποιήσης των κέντρων αριστείας της ESAIC : Accreditation of Training in Anaesthesiology and Intensive Care ATAIC


Βήμα ειδικευομένων με έπαθλο εγγραφή σε Ευρωπαϊκό συνέδριο

Την ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 16:00-20:30 θα διεξαχθεί το τελευταίο διαδικτυακό μετεκπαιδευτικό μάθημα με τίτλο «Βήμα Ειδικευομένων», που αποτελεί πια θεσμό και περιλαμβάνει την παρουσίαση ενός ενδιαφέροντος περιστατικού από ειδικευόμενους.

Kαι φέτος, η καλύτερη παρουσίαση θα βραβευθεί από την ΕΑΕ με 1 εγγραφή ειδικευόμενου/ης για ένα αναισθησιολογικό συνέδριο σε Ευρωπαϊκό έδαφος της επιλογής του/ης και ένα voucher 500 ευρώ για την κάλυψη των εξόδων του/ης.

Για να συμμετέχετε, στείλτε μας στο info@anaesthesiology.gr μέχρι τις 7 Ιουνίου, τον τίτλο και μια σύντομη περίληψη της παρουσίασής σας (max 200 λέξεις), όπως και τους συντελεστές, το Νοσοκομείο σας και το όνομα του/της παρουσιαστή/τριας.  

Κατά την παρουσίαση στις 11/6/24 , η κριτική επιτροπή θα βαθμολογήσει τις ομιλίες με βάση τα παρακάτω: πρωτοτυπία, κλινική σημασία, οργάνωση & σαφήνεια, επιστημονική τεκμηρίωση, ποιότητα προφορικής παρουσίασης, ποιότητα οπτικών μέσων.


Save the date

Thn Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 18:00-19:30 η EAE διοργανώνει to Webinar με τίτλο Nαλμπουφίνη : από τη θεωρία στην πράξη 

Προσεχώς περισσότερες πληροφορίες

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top