26ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναισθησιολογίας

Με ιδιαίτερη χαρά εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο 26ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναισθησιολογίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 8-10 Μαΐου 2025, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τα τελευταία χρόνια η ειδικότητά μας βρίσκεται αντιμέτωπη με ποικίλες προκλήσεις, αντιξοότητες και δυσκολίες.Θεωρούμε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη  να παρέχουμε  στους νεότερους συναδέλφους  όχι μόνο την εξοικείωση με τις  πιο πρόσφατες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά κυρίως την έμπνευση, την αισιοδοξία  και την ελπίδα για μια δημιουργική και γόνιμη σταδιοδρομία. Εξίσου σημαντικό είναι να προσφέρουμε στους  εμπειρότερους συνάδελφους νέα κίνητρα για εξέλιξη  και διαχείριση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν καθημερινά. 

Τα μέλη της Οργανωτικής & Επιστημονικής Επιτροπής ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την διαμόρφωση ενός διαδραστικού και πλήρως ενημερωμένου επιστημονικού προγράμματος. Στόχος μας είναι το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ομιλητές καταξιωμένους, συναδέλφους αναγνωρισμένου κύρους, αλλά και νεότερους ερευνητές, οι οποίοι αποτελούν υπόσχεση μέλλοντος για την καθημερινή κλινική πράξη και για τον ερευνητικό τομέα.

Η πραγματική επιτυχία του συνεδρίου μας όμως είναι η δική σας συμμετοχή. Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις/δράσεις του Συνεδρίου,  να μοιραστούμε απόψεις και εμπειρίες  σε ένα φιλικό περιβάλλον όπου προωθείται η επικοδομητική επικοινωνία και η αγάπη για την ειδικότητά μας.

Δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλουμε όλοι κάθε προσπάθεια ώστε η συμμετοχή σας να είναι ουσιαστική και παραγωγική.

Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην Αθήνα!

Με φιλικούς χαιρετισμούς

H Πρόεδρος
της Οργανωτικής Επιτροπής

Παναγιώτα Στρατηγοπούλου

H Πρόεδρος
της Επιστημονικής Επιτροπής

Ελένη Αρναούτογλου

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top