23 Σεπτεμβρίου 2024

Χαιρετισμός του προεδρου της ESPA/ΠΙΣ- διαδικασίες άσκησης ιδιωτικού έργου από τους ιατρούς Ε.Σ.Υ./Ελένη Ασκητοπούλου "Ανακούφιση του Σωματικού Πόνου - Βιολογικές, Ηθικές & Κoινωνικές Προσεγγίσεις.

Χαιρετισμός του προεδρου της ESPA

Πολύ σύντομα στις 26-28 Σεπτεμβρίου η Αθήνα υποδέχεται το Ευρωπαϊκό συνέδριο παιδιατρικής αναισθησίας (14th European congress for Paediatric Anaesthesiology) στο Συνεδριακό κέντρο του Μέγαρου. Δείτε περισσότερα για το συνέδριο εδώ

O πρόεδρος της ESPA Michael Brackhahn υποδέχεται και χαιρετίζει την Ελληνική αναισθησιολογική κοινότητα και μας προσκαλεί να συμμετέχουμε στο κεντρική αυτή συνάντηση της παιδιατρικής αναισθησιολογικής κοινότητας. 

Δείτε το χαιρετισμό εδώ.


ΠΙΣ- διαδικασίες άσκησης ιδιωτικού έργου από τους ιατρούς Ε.Σ.Υ.

Σας κοινοποιούμε το ενημερωτικό σημείωμα που διαβίβασε ο Πανελλήνιος ΙΑτρικός Σύλλογος στους Ιατρικούς Συλλόγους σχετικά με τις διαδικασίες άσκησης ιδιωτικού έργου από τους ιατρούς Ε.Σ.Υ.

Περιλαμβάνει εγχειρίδιο ενεργειών που συνέταξε η νομική υπηρεσία του ΠΙΣ για τις προϋποθέσεις και την διαδικασία άσκησης ιδιωτικού έργου από τους ιατρούς του ΕΣΥ, βάσει όσων διαλαμβάνει η σχετική Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 4271/19.07.2024, τ. Β ́

Δείτε το σχετικό εγχειρίδιο της Νομικής υπηρεσίας του ΠΙΣ εδώ

Δείτε το ΦΕΚ 4271/19.07.2024, τ. Β ́ εδώ

Δείτε τη συνοδευτική επιστολή του ΠΙΣ εδώ


Κυκλοφόρησε το βιβλίο της Ελένης Ασκητοπούλου "Ανακούφιση του Σωματικού Πόνου - Βιολογικές, Ηθικές & Κoινωνικές Προσεγγίσεις.

Το βιβλίο απευθύνεται οχι μόνον σε ειδικούς στα θέματα του πόνου, όσο και στον μή ειδικό κλινικό γιατρό , τον υγειονομικό και τον ασχολούμενο με τα θέματα τής πολιτικής τής υγείας, αλλά και το ευρύ κοινό. Σε όλους όσους αναζητούν μια βαθύτερη κατανόησή του πόνου και τής σημασίας του για τους ιδίους, τους οικείους και τους ασθενείς τους, καθώς και αυτούς που ασχολούνται με τις κοινωνικές, ηθικές και νομικές συνιστώσες του πόνου.

Δείτε περισσότερα εδώ

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top