30 Νοεμβρίου 2025
Διεξαγωγή Απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης και Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με το Καταστατικό της Εταιρείας η τελική Γενική Συνέλευση για Απολογισμό του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου την τελική Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:00 διαδικτυακά.
https://us02web.zoom.us/j/87117830383?pwd=XlHah3FMqbyYk1zodPpf1ZbZxw60fX.1
Ταυτόχρονα θα εκλεγεί τριμελής εφορευτική επιτροπή με σκοπό την προκήρυξη εκλογών για νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο και νέα 3μελή εξελεγκτική επιτροπή.
EAE webinar Τρίτη 2 Δεκεμβρίου και ώρα 16.00-20.00.1. Ενδοφλέβια αναισθητικά - Κουτουλάκη Εμμανουέλα, Αναισθησιολόγος, Επιμ. Β΄ΕΣΥ, Νοσ. Παίδων "Αγία Σοφία" , Αθήνα
2. Πτητικά Αναισθητικά - Παπαστρατηγάκης Γεώργιος,Αναισθησιολόγος, Επιμ. Β΄ΕΣΥ, Παν/κή Αναισθησιολογική Κλινική ΠΑΓΝΗ, Ηράκλειο
3. Εγρήγορση κατά την αναισθησία - Κουφοπούλου Χριστίνα, Αναισθησιολόγος, Επικουρική Ιατρός ΕΣΥ, ΓΝΑ "Γεώργιος Γεννηματάς", Αθήνα
Ώρα για εκλογές ανάδειξης της νέας τριμελούς Επιτροπής Ειδικευομένων!
Η Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρία και η τρέχουσα Τριμελής Επιτροπή Ειδικευομένων ανακοινώνει την διεξαγωγή εκλογών ψηφιακά για την ανάδειξη της νέας τριμελούς Επιτροπής Ειδικευομένων.
Δείτε πληροφορίες σχετικά με την επιτροπή εδώ.
Αναζητούμε άτομα που θα έχουν την ιδιότητα του Ειδικευόμενου για 2 ακόμα έτη (δηλαδή άτομα που βρίσκονται από το 1ο έως και το 3ο έτος ειδικότητας). Θα πρέπει επίσης να είναι ταμειακώς τακτοποιημένοι για το τρέχον έτος. Δείτε πληροφορίες για τις πληρωμές εδω.
Σημαντικές ημερομηνίες
· Αν θέλετε να θέσετε υποψηφιότητα θα πρέπει να διανύετε το 1ο-3ο έτος, να συμπληρώσετε αυτή τη φόρμα μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου και να την στείλετε στο info@anaesthesiology.gr
· Θα πρέπει μέχρι τις να έχετε τακτοποιήσει τη συνδρομή σας για το 2025 προκειμένου να σας σταλεί σύνδεσμός ψήφου.
· Οι εκλογές θα γίνουν την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025 διαδικτυακά με το σύστημα Ψηφιακής Κάλπης Ζευς