9 Σεπτεμβρίου 2026

Η Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία, πιστοποιημένος φορέας εκπαίδευσης ALS, διοργανώνει σχετικό σεμινάριο Advance Life Support (Εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 24-25 Οκτωβρίου 2026, στο Νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν".
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση συμμετοχής μέχρι και τις 16/09/2026. Εναλλακτικά ή σε περίπτωση που το link δεν λειτουργεί, μπορείτε ν' αντιγράψετε (και να επικολλήσετε) την ακόλουθη δ/νση στον browser: https://form.jotform.com/252461013665351.
Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού αιτήσεων τηρείται σειρά προτεραιότητας με βάση τα παρακάτω:
Η ΕΑΕ επιδοτεί τη συμμετοχή αναισθησιολόγων και το κόστος για την παρακολούθηση είναι:
Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να εξοφλήσουν το ποσό συμμετοχής για να εγγραφούν στο σεμινάριο και να αποκτήσουν πρόσβαση στο σχετικό υλικό προετοιμασίας.
Προϋπόθεση συμμετοχής για τους αναισθησιολόγους είναι να είστε γραμμένοι στην ΕΑΕ και ταμειακά ενήμεροι για το έτος 2026. Πληροφορίες για την εξόφληση της συνδρομής εδώ.