16 Μαρτίου 2020

Δελτίο τύπου της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας σχετικά με την συνταγογράφηση σε καρκινοπαθείς

.
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το ΔΣ της ΕΕΑ έστειλε ένα δελτίο τύπου στο γραφείο Τύπου του Υ.Υγείας , Αθηναϊκό πρακτορείο, ygeianet, iatropedia, health report, με το ακόλουθο περιεχόμενο. Παρακαλείσθε να εξυπηρετήσετε τους ασθενείς στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε- όπως άλλωστε είμαι σίγουρη ότι το κάνετε και στην καθημερινή σας πρακτική.

Με δεδομένο τον αυξημένο κίνδυνο που διατρέχουν οι ασθενείς με χρόνια νοσήματα και ιδιαίτερα οι ανοσοκατασταλμένοι  (καρκινοπαθείς, πολλαπλή σκλήρυνση κ.ά) από την προσέλευση τους στα Τακτικά Ιατρεία των νοσοκομείων και με βάση τις μέχρι σήμερα αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας
  η  Ελληνική Εταιρεία Αγολογίας ενημερώνει τους ασθενείς ότι:

Για την συνταγογράφηση της αναλγητικής τους αγωγής μπορούν να προσέρχονται στα Ιατρεία Πόνου, άτομα από το οικογενειακό τους περιβάλλον ή υπάλληλοι των κοινωνικών υπηρεσιών με προσκόμιση της ταυτότητας του ασθενούς.

Για τον ίδιο λόγο, σε ασθενείς που πάσχουν από χρόνιο μη καρκινικό πόνο (οσφυαλγία, κεφαλαλγία, νευραλγίες) και υποβάλλονται σε ποικίλες θεραπείες στα Ιατρεία Πόνου, συστήνουμε να αποφεύγουν την αναίτια έκθεσή τους στο περιβάλλον του Νοσοκομείου αυτή την περίοδο.

Οι γιατροί των Ιατρείων πόνου στα Δημόσια Νοσοκομεία βρίσκονται στην διάθεση των ασθενών για τηλεφωνική επικοινωνία και οδηγίες σε επείγουσες καταστάσεις.

Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της παγκόσμιας υγειονομικής πρόκλησης, υπακούμε στις συστάσεις των αρμοδίων και Μένουμε Σπίτι.

.

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top