6 Σεπτεμβρίου 2020

Newsletter 6.9.2020 | Πολύ σημαντικές ενημερώσεις

Διαδικτυακά Μετεκπαιδευτικά μαθήματα 2020-2021

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινάει το κοινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας με τις Α’ & Β’ Πανεπιστημιακές Αναισθησιολογικές Κλινικές της Αθήνας για το έτος 2020-2021.

 Τα μετεκπαιδευτικά μαθήματα επιχορηγούνται με μονάδες συνεχιζόμενης εκπαίδευσης (CMEs) από τον ΠΙΣ και θα διεξάγονται, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, ημέρα Τρίτη, μια φορά το μήνα, αρχίζοντας από τα μαθήματα του περσινού προγράμματος που είχαν αναβληθεί.

Προκειμένου να διασφαλιστεί στο μέγιστο η ασφάλεια των συμμετεχόντων,  τα μαθήματα θα διεξαχθούν διαδικτυακά (webinar) μέχρις ότου λήξει η ανάγκη τήρησης των μέτρων ασφαλείας. Θα υπάρχει φυσικά δυνατότητα διαδραστικότητας και ερωτήσεων από το κοινό. Προσεχώς θα αναρτηθεί και το πρόγραμμα των κλινικών ημερίδων/φροντιστηρίων, μέρος των οποίων θα διεξαχθεί επίσης διαδικτυακά.

Οδηγίες για τη σύνδεση θα δίνονται πριν τα μαθήματα.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ.


Κάλεσμα για Εθνικούς Συντονιστές σε Πολυκεντρικές μελέτες

Η ΕΑΕ απάντησε θετικά στην πρόσκληση της ESA να υποστηρίξει (endorse) τις νέες πολυκεντρικές μελέτες που εντάσσονται στο δίκτυο κλινικών ερευνών της ESA.

Στην ΕΑΕ ανατέθηκε να προτείνει Εθνικούς Συντονιστές για τα Ελληνικά Αναισθησιολογικά Τμήματα που θα συμμετάσχουν στις παραπάνω μελέτες.

Δείτε τις σχετικές πληροφορίες παρακάτω:

Αν ενδιαφέρεστε να αναλάβετε το ρόλο του Εθνικού Συντονιστή για μια από τις παραπάνω μελέτες παρακαλούμε να

-στείλτε mail στο info@anaesthesiology.gr με την ένδειξη: «Εθνικός Συντονιστής της …..(ακρωνύμιο μελέτης)» όπου θα επισυνάψετε:

-ένα σύντομο βιογραφικό εστιασμένο στο επιστημονικό σας έργο

-ένα σύντομο γράμμα υποστήριξης της υποψηφιότητάς σας (cover letter).

Τελική ημερομηνία:  25 Σεπτεμβρίου 2020


Virtual Euroanaesthesia 28 - 30 Noεμβρίου 2020

To ετήσιο Ευρωπαϊκό συνέδριο Αναισθησιολογίας  Euroanaesthesia θα διεξαχθεί ως VIRTUAL CONGRESS 28 - 30 Noεμβρίου 2020 με χαμηλό κόστος συμμετοχής και πλήρες επιστημονικό πρόγραμμα. Οι εγγραφές ξεκίνησαν και οι early bird τιμές θα διαρκέσουν ως τις 30 Σεπτεμβρίου.


Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top