31 Μαΐου 2020

Newsletter 31.5.2020 | Ευχαριστίες - Ενημερώσεις


Ευχαριστήρια επιστολή του Ευρωπαϊκού  Συμβουλίου Αναισθησιολογίας

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναισθησιολογίας (European Board of Anaesthesiology /EBA) μέλος της UEMS (European Union Medical Specialities) μας ζήτησε να διαβιβάσουμε τις ευχαριστίες τους προς όλους τους αναισθησιολόγους, και τα μέλη του προσωπικού από όλους τους άλλους υγειονομικούς κλάδους οι οποίοι κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων ημερών της πανδημίας SARS-CoV-2, έχουν εργαστεί ομαδικά πέρα από τα όρια του καθήκοντος σε Νοσοκομεία και ΜΕΘ σε όλη την Ευρώπη.

Ο πρόεδρος E. De Robertis και το υπόλοιπο ΔΣ της EBA τονίζουν στην επιστολή τους ότι «η πανδημία SARS-CoV-2 υπογράμμισε και πάλι τον ηγετικό ρόλο των αναισθησιολόγων στην οργάνωση και τη λήψη αποφάσεων στα Νοσοκομεία και την ευθύνη μας για τη φροντίδα του ασθενή σε κρίσιμη κατάσταση. Πιστεύεται ότι η αιχμή της πανδημίας έχει περάσει, αλλά πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί και προετοιμασμένοι, ενώ ξεκινάμε τη συνήθη φροντίδα των ασθενών μας με τρόπο ασφαλή για όλους μας. Σε υπερήφανη αναγνώριση αυτής της υπέροχης ανταπόκρισης, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναισθησιολογίας επιθυμεί να αποδώσει το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη του σε όλους τους συναδέλφους μας αναισθησιολόγους και UEMS συναδέλφους. Ευχαριστούμε και πολλά συγχαρητήρια.».

Δείτε την πλήρη ευχαριστήρια επιστολή


Anesthesia& Analgesia Collections > Coronavirus Disease 2019 (COVID-19)

Δείτε την τελευταία ενημέρωση (28/5/2020) με 88 άρθρα ελεύθερης πρόσβασης από το επιστημονικό περιοδικό Anesthesia & Analgesia με θεματολογία σχετική με τον COVID-19

.


Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top