12 Μαΐου 2014

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης «Teach The Teacher»

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας θα ήθελε να σας ενημερώσει σχετικά με το πρόγραμμα εκπαίδευσης «TeachTheTeacher»,  που θα λάβει χώρα στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 2014 υπό την αιγίδα της ESA.

Αναλυτικότερα:

Τον Νοέμβριο του 2014 θα λάβει χώρα στην Αθήνα η πρώτη εβδομάδα του προγράμματος εκπαίδευσης "TeachTheTeacher" υπό την αιγίδα της ESA. Το πρόγραμμα αυτό ολοκληρώνεται σε 2 εβδομαδιαίους κύκλους με διαφορά έξι μηνών μεταξύ τους και απευθύνεται σε νέους αναισθησιολόγους, οι οποίοι εμπλέκονται στη διαδικασία της εκπαίδευσης με στόχο τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους ως εκπαιδευτών.

Το πρόγραμμα, με την ονομασία ISIA (InternationalSchoolforInstructorsinAnesthesiology) εφαρμόστηκε με μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα 8 χρόνια σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης με την καθοδήγηση του καθηγητού κ. G. Gurman και στελεχώθηκε με εκπαιδευτές που αποφοίτησαν από τις 2 αρχικές σειρές. Από το 2013 η ESAέθεσε το πρόγραμμα στην εκπαιδευτική της πλατφόρμα με επικεφαλής την DrLesleyBromleyκαι στελέχη από τη Σερβία (DrNescovicVojislava, DrJovanovicGordana, DrMiodragMilosevic) και την Ελλάδα (Δρ Κατσίκα Ελένη, Δρ Παπαϊωάννου Αλεξάνδρα, Δρ Βαγδατλή Κυριακή), αντίστοιχα.

Η πρώτη εβδομάδα της επόμενης σειράς θα λάβει χώρα στην Αθήνα από 10 έως 14 Νοεμβρίου του 2014 και η δεύτερη εβδομάδα στις Βρυξέλλες την άνοιξη του 2015. Η Ελληνική Αναισθησιολογική κοινότητα καλείται να αντιπροσωπευθεί με 4 νέους εκπαιδευόμενους, οι οποίοι μετά τη συμπλήρωση του εκπαιδευτικού κύκλου των 2 εβδομάδων θα μπορούν να συμμετέχουν ως εκπαιδευτές σε μελλοντικά προγράμματα της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας αλλά και σε προγράμματα TeachTheTeacherτης ESA, εφόσον κριθούν ικανοί βάσει των επιδόσεών τους.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να πληρούν τα εξής κριτήρια:

  • Να είναι ειδικευμένοι αναισθησιολόγοι ηλικίας κάτω των 45 ετών
  • Να είναι ταμειακώς εντάξει μέλη της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας
  • Να έχουν καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  • Να λαμβάνουν μέρος σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες των τμημάτων τους ή της Αναισθησιολογικής Εταιρείας

Τα έξοδα συμμετοχής στο σεμινάριο, διαμονή και ημιδιατροφή καλύπτονται από την ESA. Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τα στοιχεία τους με ένα σύντομο βιογραφικό μέχρι τις 19 Μαΐου του 2014 στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας info@anaesthesiology.gr Η επιλογή θα γίνει από το Δ.Σ. της Εταιρείας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα θα βρείτε στον ιστότοπο της ESA: http://www.esahq.org/education/teach-the-teacher-course/about-the-course.

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top