8 Ιουνίου 2015

Διάκριση Ελλήνων Αναισθησιολόγων στο Euroanaesthesia 2015

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι στο τελευταίο συνέδριο της ESA στο Βερολίνο, το Euroanaesthesia-2015, η παρουσία της χώρας μας έγινε πιο αισθητή. Συγκεκριμένα:

1) Στην Τελετή Απονομής Βραβείων, Σάββατο 30 Μαΐου 2015, βραβεύθηκαν 3 Έλληνες Αναισθησιολόγοι, οι:

Θωμάς Χλωρός (Ειδικευόμενος, ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς) –
John Zorab Prize2015 (απονομή βραβείου στον υποψήφιο για το Part 1 του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Αναισθησιολογίας και Εντατικής Θεραπείας που πέτυχε τον υψηλότερο βαθμό από όλους τους υποψηφίους της ίδιας χρονιάς σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο).

Χαράλαμπος Πανταζόπουλος (Εξειδικευόμενος ΜΕΘ, ΓΝΑ Λαϊκό) – Trainee Exchange Programme Winner 2015 (απονομή βραβείου μετά από επιλογή στους 8 καλύτερους και πιο υποσχόμενους εκπαιδευόμενους σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο με βασικό κριτήριο επιλογής το βιογραφικό σημείωμα). Στον κ. Πανταζόπουλο χορηγήθηκε υποτροφία 10.000 Ευρώ για μετεκπαίδευση για 3 μήνες στην Αναισθησία και Εντατική Θεραπεία για Μεταμοσχεύσεις Ήπατος στο King’s College Hospital, London, UK, αφού προηγήθηκε και επιτυχής αξιολόγηση από το νοσοκομείο.

Δημήτριος Κορφιώτης (Ειδικευόμενος, ΓΝΘ Ιπποκράτειο) – Trainee Exchange Programme Winner 2015 (απονομή βραβείου μετά από επιλογή στους 8 καλύτερους και πιο υποσχόμενους εκπαιδευόμενους σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο με βασικό κριτήριο επιλογής το βιογραφικό σημείωμα). Στον κ. Κορφιώτη χορηγήθηκε υποτροφία 10.000 Ευρώ για μετεκπαίδευση για 3 μήνες στη Μαιευτική Αναισθησία στο West Middlesex University Hospital, Greater London, UK, αφού προηγήθηκε και επιτυχής αξιολόγηση από το νοσοκομείο.

2) Στη γενική συνέλευση της ESA, Κυριακή 31 Μαΐου 2015, μία καταξιωμένη Ελληνίδα Αναισθησιολόγος, η κ. Σταυρούλα Λακουμέντα (Συντονίστρια Διευθύντρια Αναισθησιολογικού Τομέα, Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο) εξελέγη μέλος της Nominations Committee της ESA.

Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΑΕ θα ήθελα να συγχαρώ τους ανωτέρω συναδέλφους, οι οποίοι, στη δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα μας, μας στέλλουν το ελπιδοφόρο μήνυμα πως όταν θέλουμε κάτι και προσπαθούμε γι’ αυτό, «το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ μας».

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Π. Ματσώτα
Πρόεδρος της ΕΑΕ, Μέλος του Συμβουλίου της ESA

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top