28 Φεβρουαρίου 2017

Πανευρωπαϊκές εξετάσεις Πιστοποίησης στην Υπερηχοκαρδιογραφία

Τον Ιούνιο του 2018 θα πραγματοποιηθεί στην Ιατρική Σχολή Αθηνών το EACTAECHO http://www.eacta.org/echocourses/ όπως αποφασίστηκε το 2016 στην συνεδρίαση του ΔΣ της EACTA και μας ενημέρωσε η εκλεγμένη εκπρόσωπος της Ελλάδας και μέλος της ECHO subcommittee Θεοφανή Αντωνίου.

Επί πλέον κατά την διάρκεια του Συνεδρίου αυτού αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν οι Πανευρωπαϊκές εξετάσεις Πιστοποίησης στην Υπερηχοκαρδιογραφία (http://www.eacta.org/education/eacvi/accreditation-process).

Το δίπλωμα αυτό είναι προϊόν συνεργασίας της EACVI (European Association of Cardiovascular Imaging) and EACTA (European Association of Cardiothoracic Anaesthesiology. Απευθύνεται σε ειδικότητες όπως αναισθησιολόγοι, καρδιολόγοι, εντατικολόγοι κλπ που θέλουν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις και δεξιότητες τους στη διοισοφάγειο υπερηχογραφία, επιβεβαιώνοντας τις υψηλές προδιαγραφές στη δουλειά τους και προσθέτοντας αξιοπιστία στα τμήματά τους.

Πληροφορίες για τα προαπαιτούμενα και τη διαδικασία των εξετάσεων θα βρείτε εδώ:
http://www.escardio.org/Education/Career-Development/Certification/Adult-Transesophageal-Echo

Επιπλέον, για την καλύτερη προετοιμασία των υποψηφίων, δείτε την ακόλουθη φόρμα συμπλήρωσης του log-book όπως δημοσιεύτηκε από την EACTA

Θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες στο μέλλον.

To ΔΣ της ΕΑΕ

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top