26 Ιουλίου 2021

Εκλογές για την Επιτροπή Ειδικευομένων / Νέο σύστημα πανελλαδικών εξετάσεων ειδικότητας

Εκλογές για την Επιτροπή Ειδικευομένων

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στις πρώτες εκλογές για τη νεοσύστατη Επιτροπή Ειδικευομένων που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του 24ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αναισθησιολογίας, στο Πόρτο Χέλι, στις 30 Σεπτεμβρίου- 2 Οκτωβρίου 2021.

 Η Επιτροπή Ειδικευομένων αποτελεί τμήμα της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας που σκοπό έχει τη διαχείριση θεμάτων που αφορούν τους ειδικευόμενους Αναισθησιολογίας, όπως η εκπαίδευση και η οργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Περισσότερες πληροφορίες για την Επιτροπή Ειδικευομένων ΕΔΩ.

Τα μέλη θα προκύπτουν μετά από εκλογές που θα πραγματοποιούνται στο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναισθησιολογίας κάθε 2 έτη ενώ ο/η υποψήφιος/α που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα αποτελέσει τον/ην Εθνικό Εκπρόσωπο (National Trainee Representative) για την ESAIC.  

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στις εκλογές ως υποψήφιος, στείλτε την υποψηφιότητα μέχρι την Παρασκευή 10/9/21 συμπληρώνοντας την φόρμα «Αίτηση εκπροσώπησης ειδικευομένων» και στέλνοντας τη στο info@anaesthesiology.gr .

Προϋποθέσεις:

  • να είστε μέλη της ΕΑΕ (ταμειακώς εντάξει)
  • το έτος της ειδικότητας σας δεν ξεπερνάει το 3ο (ώστε να είναι δυνατή η διετής θητεία)

Πληροφορίες για την ακριβή ημερομηνία και τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών θα δοθούν προσεχώς.

Αίτηση: «Αίτηση εκπροσώπησης ειδικευομένων»


Διευκρινίσεις αναφορικά με το νέο σύστημα πανελλαδικών εξετάσεων για την απόκτηση ιατρικής ειδικότητας

Δείτε έγγραφο του Υπουργείου Υγείας, Γενική Διεύθυνση Υπηρεσιών Υγείας, Διεύθυνση Ιατρών, Επιστημόνων και λοιπών Επαγγελματιών Υγείας, Τμήμα Ιατρών, Οδοντιάτρων και Φαρμακοποιών, με αρ.πρωτ. Γ5α/Γ.Π. οικ. 46515/22-7-2021 που έχει αναρτηθεί και στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΔΑ: Ψ0Α9465ΦΥΟ-ΟΝΤ) και αρ.πρωτ. ΠΙΣ 10041/23-7-2021 με θέμα: «Παρέχονται διευκρινίσεις αναφορικά με το νέο σύστημα πανελλαδικών εξετάσεων για την απόκτηση ιατρικής ειδικότητας και τον τρόπο καταβολής επιδόματος στους ειδικευόμενους ιατρούς για τη συμμετοχή τους σε αυτές».

Θα σας κρατάμε ενήμερους/ες για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη σχετικά

.

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top