22 Σεπτεμβρίου 2021

Εκλογές για την Επιτροπή Ειδικευομένων


https://anaesthesiology.gr/media/Image/news/2021/2021-08-23-2.jpg Εκλογές για την Επιτροπή Ειδικευομένων

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στις εκλογές για τη νεοσύστατη Επιτροπή Ειδικευομένων που θα λάβουν χώρα ηλεκτρονικά το Σάββατο 2/10/2021 8:00-18:00. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην τελετή λήξης του 24ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αναισθησιολογίας, στο Πόρτο Χέλι, στις 30 Σεπτεμβρίου- 2 Οκτωβρίου 2021.

Οι υποψήφιοι είναι οι ακόλουθοι


  • Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να είστε μέλη της ΕΑΕ (ταμειακώς εντάξει).
  • Όσοι/ες ειδικευόμενοι/ες λάβουν σήμερα επιβεβαιωτικό mail ότι είναι μέλη της ΕΑΕ, μπορούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά.
  • Όσοι δε λάβουν mail και θέλουν να ψηφίσουν, πρέπει να στείλουν μέχρι την Τρίτη 28/9/21 στo info@anaesthesiology.gr  ονοματεπώνυμο /νοσοκομείο ειδικότητας και έτος, αποδεικτικό πληρωμής όπως γράφουμε στις οδηγίες.
  • Όσοι είναι ταμειακά εντάξει άλλα δεν έλαβαν το αναμενόμενο επιβεβαιωτικό mail πρέπει να στείλουν στο info@anaesthesiology.gr προκειμένου να διορθώσουμε τυχόν λάθος mail ή καταχώρηση.
  • ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ/ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΑΕ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΑΙL ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. Η ψήφος είναι προσωπική, μοναδική και μυστική. Επιτρέπονται μέχρι 2 ψήφοι.
  • Ο/Η υποψήφιος με τους περισσότερους ψήφους θα αποτελέσει τον/ην Εκπρόσωπο (National Trainee Representative) για την ESAIC και ο/η δεύτερος/η σε ψήφους το αναπληρωματικό μέλος. Η εθνική επιτροπή είναι τριμελής.

Επιτροπή Ειδικευομένων/ National Trainee Representative

  • Η Επιτροπή Ειδικευομένων αποτελεί τμήμα της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας που σκοπό έχει τη διαχείριση θεμάτων που αφορούν τους ειδικευόμενους Αναισθησιολογίας, όπως η εκπαίδευση και η οργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Περισσότερες πληροφορίες για την Επιτροπή Ειδικευομένων εδώ.
  • Τα μέλη θα προκύπτουν μετά από εκλογές που θα πραγματοποιούνται στο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναισθησιολογίας κάθε 2 έτη ενώ ο/η υποψήφιος/α που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα αποτελέσει τον/ην Εθνικό Εκπρόσωπο (National Trainee Representative) για την ESAIC.

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top