23 Μαΐου 2023

Βήμα ειδικευομένων/ Δεκατο τρίτο διαδικτυακό μάθημα Hχωκαρδιογραφίας/Φροντιστηριακή ημερίδα Αλγολογίας/Π.Μ.Σ. «Αλγολογία και Ανακουφιστική/Παρηγορική Φροντίδα»/Village Euroanaesthesia 2023

Βήμα ειδικευομένων με έπαθλο εγγραφή σε Ευρωπαϊκό συνέδριο

Την ΤΡΙΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 16:00-20:30 θα διεξαχθεί το τελευταίο διαδικτυακό μετεκπαιδευτικό μάθημα με τίτλο «Βήμα Ειδικευομένων», που αποτελεί πια θεσμό και περιλαμβάνει την παρουσίαση ενός ενδιαφέροντος περιστατικού από ειδικευόμενους.

Φέτος, η καλύτερη παρουσίαση θα βραβευθεί από την ΕΑΕ με 1 εγγραφή ειδικευόμενου/ης για ένα αναισθησιολογικό συνέδριο σε Ευρωπαϊκό έδαφος της επιλογής του/ης (πχ esraworld2023, Euroanaesthesia 2024, κλπ) και ένα voucher 500 ευρώ για την κάλυψη των εξόδων του/ης.

Για να συμμετέχετε, στείλτε μας στο info@anaesthesiology.gr μέχρι τις 7 Ιουνίου, τον τίτλο και μια περίληψη της παρουσίασής σας, τους συντελεστές, το Νοσοκομείο σας και το όνομα του/της παρουσιαστή/τριας.  

Κατά την παρουσίαση στις 13/6/23 , η κριτική επιτροπή θα βαθμολογήσει τις ομιλίες με βάση τα παρακάτω: πρωτοτυπία, κλινική σημασία, οργάνωση & σαφήνεια, επιστημονική τεκμηρίωση, ποιότητα προφορικής παρουσίασης, ποιότητα οπτικών μέσων.


Δεκατο τρίτο διαδικτυακό μάθημα Hχωκαρδιογραφίας

Τεταρτη 24/05/2023 16.00

Παρακολουθήστε τα διαδικτυακά φροντιστηριακά μαθήματα πιστοποίησης περιεγχειρητικής Διοισοφάγειας /Διαθωρακικής Hχωκαρδιογραφίας που διοργανώνει το Αναισθησιολογικό τμήμα του Ωνασείου με την αιγίδα της ΕΑΕ.

Τα προηγούμενα μαθήματα έχουν ήδη αναρτηθεί στο web TV της ΕΑΕ

  • Ηχοκαρδιογραφία σε διαδερμικές παρεμβάσεις δομικών παθήσεων της καρδιάς (mitral clip, triclip, left atrial appendage occlusion)     Γ. Αθανασόπουλος - τ. Διευθυντής Καρδιολογικού Τομέα ΩΚΚ
Meeting link:

Φροντιστηριακή ημερίδα Αλγολογίας-Παρεμβατικές τεχνικές

ΣΥΝ-ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Α’ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ με Δωρεάν Συμμετοχή

Συντονιστές Τσαρουχα Α. Ρεκατσίνα Μ.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Για να εγγραφείτε συμπληρώστε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Η ημερίδα μοριοδοτείται με 7 CMEs από τον ΠΙΣ.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη με μόνη προϋπόθεση να είστε ταμειακά εντάξει για το έτος 2023. Εφόσον εγκριθεί η συμμετοχή σας θα σας αποσταλούν οδηγίες σύνδεσης στο webinar.

Για να πληρώσετε τη συνδρομή σας ακολουθείστε τις οδηγίες εδώ.


Π.Μ.Σ. «Αλγολογία και Ανακουφιστική/Παρηγορική Φροντίδα»

H υποβολή αιτήσεων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Αλγολογία και Ανακουφιστική/Παρηγορική Φροντίδα» για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας λήγει στις 26/5/2023

 

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τον φάκελο της υποψηφιότητάς τους, ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά, στη Γραμματεία του ΠΜΣ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Αλγολογία και Ανακουφιστική / Παρηγορική Φροντίδα»


Village Euroanaesthesia 2023

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το περίπτερο της ΕΑΕ στη Euroanaesthesia 2023 στη  Γλασκώβη. Κάθε χρόνο η ESAIC φιλοξενεί περίπτερα με τις Εθνικές Εταιρείες αναθέτοντας τους την ανάρτηση ενός poster με ένα επίκαιρο θέμα σχετικά με την Αναισθησιολογία και την εκπαίδευση στην κάθε χώρα. 

Φέτος, το θέμα για το Village των Εθνικών Εταιρειών επικεντρώνεται στην βιωσιμότητα και τη μείωση του αποτυπώματος ενέργειας που οφείλεται στην πρακτική μας στο χειρουργείο.

To booth μας είναι το νούμερο Ε53 και θα το βρείτε στην έκθεση δίπλα στις άλλες Εθνικές Εταιρείες.

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top