16 Οκτωβρίου 2023

Εκλογές για την Επιτροπή Ειδικευομένων

Εκλογές για την Επιτροπή Ειδικευομένων

Οι εκλογές για την Επιτροπή Ειδικευομένων θα λάβουν χώρα ηλεκτρονικά Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 διαδικτυακά με το σύστημα Ψηφιακής Κάλπης Ζευς. Επιτρέπονται μέχρι 2 ψήφοι.

Οι υποψήφιοι είναι οι ακόλουθοι

(Πατήστε στο όνομα για να δείτε το σύντομο βιογραφικό, τις αρχές και τους στόχους του κάθε υποψηφίου για να διαμορφώσετε την ενημερωμένη ψήφο σας)


Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να είστε ειδικευόμενοι αναισθησιολόγοι (δόκιμα) μέλη της ΕΑΕ (ταμειακώς εντάξει).

  • Όσοι/ες ειδικευόμενοι/ες λάβουν μέχρι τις 19/10 επιβεβαιωτικό mail ότι είναι μέλη της ΕΑΕ, μπορούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά.
  • Όσοι/ες δε λάβουν mail και θέλουν να ψηφίσουν, πρέπει να στείλουν μέχρι την 24 Οκτωβρίου 2023 στo info@anaesthesiology.gr  ονοματεπώνυμο /νοσοκομείο ειδικότητας και έτος, αποδεικτικό πληρωμής όπως γράφουμε στις οδηγίες.
  • Όσοι είναι ταμειακά εντάξει άλλα δεν έλαβαν το αναμενόμενο επιβεβαιωτικό mail πρέπει να στείλουν στο info@anaesthesiology.gr προκειμένου να διορθώσουμε τυχόν λάθος mail ή καταχώρηση.
  • ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ/ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΑΕ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΑΙL ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. Η ψήφος είναι προσωπική, μοναδική και μυστική. Επιτρέπονται μέχρι 2 ψήφοι.
  • Ο/Η υποψήφιος με τους περισσότερους ψήφους θα αποτελέσει τον/ην Εκπρόσωπο (National Trainee Representative) για την ESAIC και ο/η δεύτερος/η σε ψήφους το αναπληρωματικό μέλος. Η εθνική επιτροπή είναι τριμελής.

Τι είναι η Επιτροπή Ειδικευομένων/ National Trainee Representative

  • Η Επιτροπή Ειδικευομένων αποτελεί τμήμα της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας που σκοπό έχει τη διαχείριση θεμάτων που αφορούν τους ειδικευόμενους Αναισθησιολογίας, όπως η εκπαίδευση και η οργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Περισσότερες πληροφορίες για την Επιτροπή Ειδικευομένων εδώ.
  • Τα μέλη θα προκύπτουν μετά από εκλογές που θα πραγματοποιούνται κάθε 2 έτη ενώ ο/η υποψήφιος/α που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα αποτελέσει τον/ην Εθνικό Εκπρόσωπο (National Trainee Representative) για την ESAIC.

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top