5 Σεπτεμβρίου 2019

Κοινό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Ε.Α.Ε. με τις Α’ & Β’ Πανεπιστημιακές Αναισθησιολογικές Κλινικές της Αθήνας 2019-2020 & Πρόγραμμα Κλινικών Φροντιστηρίων Ε.Α.Ε. 2019-2020

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά την περυσινή επιτυχημένη συνεργασία της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας με τις Α’ και Β’ Πανεπιστημιακές Αναισθησιολογικές Κλινικές της Αθήνας, το φετινό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα καταρτίστηκε και πάλι μετά από κοινό σχεδιασμό. Κοινός στόχος παραμένει η πληρέστερη, ποιοτικότερη και σύγχρονη εκπαίδευση  των ειδικευόμενων, αλλά και η επικαιροποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων των ειδικών αναισθησιολόγων.

  • Μετεκπαιδευτικά μαθήματα εστιασμένα στην εκπαίδευση των ειδικευομένων αλλά ανοιχτά σε όλους τους Αναισθησιολόγους που επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν. Τα μαθήματα αυτά παρέχονται δωρεάν, έχουν μοριοδότηση από τον ΠΙΣ, μαγνητοσκοπούνται ώστε να είναι δυνατή η παρακολούθησή τους και από συναδέλφους εκτός Αθήνας και θα πραγματοποιούνται μία μέρα το μήνα 4.00 μμ με 8.30 μμ στα αμφιθέατρα Νοσοκομείων όπως φαίνεται στο πρόγραμμα. Τον Ιούνιο το μάθημα θα αντικατασταθεί από παρουσίαση περιπτώσεων από ειδικευόμενους καθώς και προσομοίωση εξετάσεων για τους ειδικευόμενους που επιθυμούν να δοκιμάσουν ανώνυμα τις δυνάμεις τους.
  • Μονοθεματικές μετεκπαιδευτικές ημερίδες για ειδικευόμενους και ειδικούς με θέματα Καρδιολογία, Θωρακοαναισθησιολογία, Καρδιοαναισθησιολογία, Παιδοαναισθησία, Μαιευτική Αναισθησία και Συγγραφή κλινικών μελετών. Οι ημερίδες αυτές οργανώνονται από κοινού είναι δωρεάν.
  • Κλινικά φροντιστήρια μονοήμερα ή διήμερα με κόστος συμμετοχής για ειδικευόμενους και ειδικούς. Αυτά περιλαμβάνουν ALS, διαχείριση αιμορραγίας, προσομοίωση και άλλα. Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και τηρείται σειρά προτεραιότητας.
  • Το πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στην Αναισθησιολογία (CEEA) που ακολουθεί το πρόγραμμα της ESA και απευθύνεται σε ειδικευμένους Αναισθησιολόγους θα συνεχιστεί ώς έχει.
     

ΚΟΙΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ Α’ & Β’ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 2019-2020

Δείτε το ΕΔΩ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ Ε.Α.Ε.
ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ 2019-2020

Δείτε το ΕΔΩ

Επιστροφή στην κατηγορία

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2019 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top