Οι αίτησεις συμμετοχής ξεκινούν δύο μήνες πριν την διεξαγωή του εκάστοτε φροντιστηρίου, τηρείται σειρά προτεραιότητας ενώ η εγγραφή ολοκληρώνεται ένα μήνα πριν, με την τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων προς την Ε.Α.Ε. και τη δυνητική παραλαβή του αντίστοιχου συνοδευτικού υλικού.


Κλινικά Φροντιστήρια για ειδικευμένους και ειδικευόμενους

5ο ΚΛΙΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ: 17-18 Μαρτίου 2018

Το κλινικό φροντιστήριο είναι ημερήσιο και επαναλαμβάνεται την επόμενη ημέρα.

Τόπος Διεξαγωγής: Νοσοκομείο Αλεξάνδρα
Αριθμός συμμετεχόντον: 12 άτομα/ημέρα

 • Χρήση προσομοίωσης σε κρίσιμα συμβάματα - Δύσκολος Μαιευτικός αεραγωγός
  Συντονιστές: Δ. Βαλσαμιδης - Κ. Στρουμπούλης
 • Αναλυτικό Πρόγραμμα
 • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
  17 ΜΑΡΤΙΟΥ: Αθανασίου Παρασκευή, Αλεξοπούλου Αναστασία, Βαρβαρούση Γιολάντα, Ζαϊμη Κόρδα Ντόνικα, Κατσίκα Ελένη, Λωλάκος Κωνσταντινος, Μαδιάνος Δημήτρης, Μιχαηλίδου Ευαγγελία, Μπιλάλη Παναγιώτα, Πατίλη Ελλη, Σταμέλος Ματθαίος, Τσέτσου Άννα
  18 ΜΑΡΤΙΟΥ: Αμερικάνου Αθηνά, Δραχτίδη Καλλιόπη, Καντηλιεράκη Νίκη, Κοτσιμπογεωργίου Ιουλία, Μακριδάκη Δήμητρα, Μαρούλη Ματίνα, Νταλούκα Μαρία, Παντελή Ελευθερία, Τανασέσκου Λορεντάνα, Τριανταφύλλου Όλγα, Τσιοτίνου Πολυξένη, Τσιτσεκλή Ανδριανή, Χατζιάρα Βασιλική

6ο ΚΛΙΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ: 12-13 Μαΐου 2018

Τόπος Διεξαγωγής: Νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν"
Αριθμός συμμετεχόντων: 24


7ο ΚΛΙΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ: 9-10 Ιουνίου 2018

Το κλινικό φροντιστήριο είναι ημερήσιο και επαναλαμβάνεται την επόμενη ημέρα.

Τόπος Διεξαγωγής: Νοσοκομείο Αλεξάνδρα
Αριθμός συμμετεχόντων: 12 άτομα/ημέρα

 • Χρήση προσομοίωσης σε κρίσιμα συμβάντα
  Συντονιστές: Ε. Γαρίνη - Χ. Μπαλακέρα
 • Αναλυτικό Πρόγραμμα
 • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΕΑΕ για το ακαδημαϊκό έτος 2017 - 2018 περιλαμβάνει 8 μετεκπαιδευτικά μαθήματα, με θέματα Φαρμακολογίας για τους ειδικευόμενους αναισθησιολόγους σύμφωνα με το «Πρόγραμμα Εκπαίδευσης της Ειδικότητας» το οποίο έχει καταρτιστεί από κοινού με την ΕΑΕΙΒΕ σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές της UEMS.

Επίσης περιλαμβάνει 7 κλινικά φροντιστήρια για ειδικευόμενους και ειδικευμένους αναισθησιολόγους με αντικείμενα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα, πρωτότυπα και σε υψηλή ζήτηση από μέλη της εταιρίας μας. Tα κλινικά φροντιστήρια περιλαμβάνουν το σεμινάριο ALS, τη διαχείριση κρίσιμων συμβάντων μέσω προσομοίωσης, την εκπαίδευση σε τεχνικές διαχωρισμού των πνευμόνων και το δύσκολο αεραγωγό, την εκπαίδευση στη χρήση υπερήχων στο χειρουργείο, τη ΜΕΘ και το ΤΕΠ καθώς και την εκπαίδευση στο σχεδιασμό κλινικών μελετών και την επιστημονική συγγραφή.

Η αίτηση συμμετοχής στα κλινικά φροντιστήρια ξεκινά δύο μήνες πριν την πραγματοποίηση του φροντιστηρίου, τηρείται σειρά προτεραιότητας ενώ η εγγραφή ολοκληρώνεται ένα μήνα πριν.

Επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του προγράμματος για να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα, τους εκπαιδευτές και τους στόχους κάθε μαθήματος και κλινικού φροντιστηρίου.

Επικοινωνία

Μακρυνίτσας 4-6, 115 22 Αθήνα
Τηλ.: 210 6444 174 (Δε-Πε 6-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448 686
E-mail:

Social Media

© 2018 Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics.
Top